بسم الله الرحمن الرحيم
الطريقه دي منقوله من اخت في عالم حوا
هي عملته بالسكوت
لكن انا عملته ببواقي كيك من عندي بجد بيطلع احلي واظبط
المقادير
كيك مفروم في الكبه (( الكيك الي عندي كان عليه صوص شيكولاته ممكن لما تعملوه تضيفو عليه معلقتين قشطه ومعلقة شيكولاته بودره وتفرموه ))
2 كوب زبادي
3/4 كوب سكر
8 معالق حليب بودره
4 جبنه كيري
فانيليا
نسكافيه
ظرف كريم كراميل
ممكن للتزيين 2 بسكوت اوريو
الطريقه
نفرم الكيك في الكبه ونرصها في بايركس
ممكن تعملي نص الكميه في الاول عشان تجربيه
نخلط بالمضرب
الزبادي +الحليب البودر+ الفانيلي+السكر+الكيري
نضعها عيل البسكوت وندخلها الفرن تقريبا ربع ساعه لحد ماالطبقه ايل فوق تتماسك يعني تحطي ايدك تلاقيها مسكت
نضع علي النار كاس ماء حار ونضيف باكيت الكريم كراميل ومعلقة نسكافيه لحد مايغلي
ونسيبه يبرد شويه بره التلاجه عشان مايجمدش
وبعد ماطلعنا الصينيه من الفرن نرص فوقها البسكوت دواير او لو مش عندك مش مهم
لما الركيم كراميل يبرد شويه نصبه فوقها وندخلها التلاجه
من الجنب
والطعم حلو جدااااا ومزززززززززه عشان الزبادي والجبن الكيري
وطبعاااااا مغذيه للاطفال