روشانا
فانا فكرت انى ااقشرها لان قعرها اغمق شوية لا لا لا ماتفهمونيش غلط مش محروق
بس هاقشرة وهاقسمها بالعرض نصين ويبقى عندى طبقتين كل واحده سمكها بسيط
هاحط الاولى فى صنية وا حط عليها علبة كمبوت فواكة بالعصير بتاعه واحط الطبقة اللى فوقها كيس كريم كراميل وكيس كريم شانتية وشوية لبن مضروبين فى بعض
التانية ناوية ان شاء الرحمن اعملها اساس تشيز كيك لانى مش بحب طبقة البسكوت اللى فى كل الوصفات واهى كيكتى مش هاتخبقى بعيدة اوى عن البسكوت لا بس والله اطرى واطعم منه
واحط فوقها بقى علية جبنى كيرى وباكو جيلى فراولة وباكو كريم شانتيىه
نانا
انتى ممكن تعملى منها راقات وتاخدى راق وتعملى عليه تشيز كيكاو تورته ايس كريم او حتى لما تحبى تقدمى لحد خدى مثلا مربع او رايره من راق الكيكوحطيها فى نص الطبق وعليها بولة او اتنين ايس كريم ورشه مكسرات واى اضافاتعندكاو تعملى تورتة جيلى بانك تعملى جيلى وتصبيه فىصينية صغيرة عشان يكون سميك ولام يبتدى يمسك شويه بس يكون لسه مجمدش تسقى راقالكيكة بجيلى وتحطيها على الجيلى فى الصينية ووقت التقديم تقلبى الطنية او تفكيهالو من النوع القاعده المتحركةممكن كمان انا كنت بعملحاجه حلوة بيها قوى بفتتها واعجنها مع كريم شانتيه اكون ضايفاله معلقة نسكافيه وانابضربه بالمية واحطلها مكسرات او فواكه مسكرة او حتى كمبوت واعجن مع الكيكه بحيثتبقى الكيكه اكتر يعنى الكريمة يادوب تخليها تتماسك وبعدين تشكليها كور وتصبى عليهاشيكولاته سايحة هتبقى تحفة كانها جاتوه جاهزكمان كنتبعمل بالكيك تراميسو كداب بانى احط راق كيك فى قعر الصنية وافتت باقى الكيك واغطىبجزء منه الجناب واجيب خلطة مش فاكرة مقدايرها قوى بس هى مكوناتها بالتقريب بسكوتمطحون وقشطة نسلة وجبنة كيرى او فلادلفيا واحط طبقة من الخلطة وعليها رشه كرامل اوتوفى وطبقة تانية من الخلطة وبعدين اغطيه بباقى الكيك المفتت واضغط عليه وادخلهالتلاجة ولما اجى اقدمه اقلبها هتبقى كلها متغلفة بالكيك وجواها الخلطة بجدتجنن
هاحط اول راقة فى صنية واصب عليها ايس كريم سائل لوبنه بينك واحطها تجمدشويةوبعدين احط الطبقة التانية من الكيكواصب عليها ايس كريم سائل لونهجرينوازين الوش بشرائح اناناش وكنتالوبوالمكونات كلها الحمد للهعندى