ماكينه البيتزا وتطبيقاتها
وهي جهاز كهربائي مخصوص لخبز البيتزا
قطرها حوالي 28 سم
جربتها أول مرة عجنت عجينتي العادية وفردتها بنفس المقاس وسبتها تريح شوية
سخنت المكنة 5 دقايق وحطيت فيها العجينة وفردت الصلصة بعدا الجبنة بعدها توبينج الخضار
إستوت في 7 دقايق تقريبا
بس الخضار لسة ني ولون أطرافها من فوق فاااااااااااتح بشكل غير مرضي
تاني مرة
جبت صواني فويل طبعا مقاساتها مش كبيرة نفس مقاس المكنة أصغر منها
فردت
العجينة بمقاسها ودهنتها زيت وحطيت فيها العجينة وسبتها تريح ربع ساعة
بعدين فردت الصلصة وتوبينج الخضار (مع كمية طماطم قليلة جدا في التوبينج
ومقطعة صغير أوي )سويتها 10 دقايق ثم ضفت الجبنة وكملت 5 دقايق كمان
طلعت ممتازة ماشاء الله
وده كانت النتيجة
ده الصواني الصغيرة
وده صينية بنفس مقاس المكنة عملتها بنفسي من ورق فويل جامد كان عندي(الحاجة أم الإختراع)