| باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق | |
|
+7تسلم ايديكم أم دينا ورده مفتحه Egypty عطرالشموع miro omyosef 11 مشترك |
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 22 مارس - 12:34 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بسم الله نبدأ كل انواع المكرونه باستا بالصلصه الحمرا
المقادير كوب حليب معلقتين جبنه كريمه معلقة قشطه بصله صغيره متقطعه جبنه فلمنك او اي نوع للبشر كيس مكرونه زتون مخلي زيت ملح وفلفل وبهارات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هو الاحسن لو من غير صلصه لكن انا ضيفت الصلصه بناء علي طلب جوزي الاول دبلت البصل مع زيت عيل النار وبعدين ضيفت معلقة صلصه وكوباية الحليب وضيفت معلقتين جبنه كريمه ومعلقة قشطه والزتونوالملح والفلفل والبهارات ونقلب لحد القوام مايظبط وده شكله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نكون سلقنا المكرونه وصفيناها وبعدين نقلب الصلصه عليها ونغرفها في طبق ونبشر الجبنه في الاخر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وحمرت جنبها روبيان مقلي طبعا جاهز [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عدل سابقا من قبل omyosef في الثلاثاء 22 مارس - 12:40 عدل 1 مرات | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 22 مارس - 12:38 | |
| مكرونه تشاينيز بالخضار عملت المكرونه بالطريقه الصيني مع بعض التعديلات وبجد الطعم كان حلو اوي ولا اجدع مطعم صيني الطريقه سهله خاااااااااااالص بقطع بصل جوانح مع زيت زتون واحطه علي النار ولما يدبل اضيف خضار متقطع حسب الموجود عندي ( جزر +قرنبيط +كوسه + فلفل رومي ) معلقة كاري ومعلقه من كل صنف من اصناف الصوص دي هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 111KB. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]واسيبهم يغلوا علي النار حوالي عشر دقايق اكون سلقت المكرونه اواصفيها واضيفها علي الخضار واضيف ريحان اخضر وطماطم صغيره متقطعه نصين وبسسسسسسسسسسسس جربوها وبجد هتدعولي تحفففففففففففففه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 22 مارس - 13:00 | |
| | |
|
| |
miro سوبر مامى
عدد المساهمات : 155
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 22 مارس - 13:48 | |
| وااااااااااااااااو ايه يا بنتي ده انت عارفة اننا مدمنين مكرونة كده بقى انا هلجأ في الملف ده ولو اني مش عايزة اعمل لجوزي حاجة لكن علشان خاطرك انت بس هجرب فيه ههههههههههه | |
|
| |
عطرالشموع بروفيسور السرب
عدد المساهمات : 921
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 22 مارس - 13:54 | |
| واااااااااااااااو واااااااااااااااااااااااااااااو وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو لبعد بكره دانت جايالي على الجرح ياريت بقى نركز كمان مع البطاطس حبيبه روحي هههههههههههههه باشا من يومك | |
|
| |
Egypty Admin
عدد المساهمات : 712
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 22 مارس - 14:45 | |
| | |
|
| |
miro سوبر مامى
عدد المساهمات : 155
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 23 مارس - 8:51 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اول تطبيق بجد تحفة تحفة عملت الباستا بس منغير جبنه على الوش لاني حسيتها هتبقى تقيلة بس بجد طلعت وهم وعملت جنبهم كبيبة وبطاطس محمرة وفي السرييييع يا هبة احبك كده وانت فهماني ههههههههههه | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 23 مارس - 9:52 | |
| ميرو ماشاء الله عليكي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] علي فكره ممكن نستبدل القشطه والحليب بكريمه سايله بس انا ماكانش عندي بألف هنا ياقمر ويالا عايزين وصفاتك انتي كمان | |
|
| |
ورده مفتحه
عدد المساهمات : 404
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 23 مارس - 10:43 | |
| طبعا المكرونه دي روووووووووووووحي اكتر حاجه بحبها علشان سهله و سريعه و ممكن تبقي وجبه متكامله لو حطينا بروتين و خضار معاها مكرونه السي فود بنجيب تومه و نحمر فيها ربع كيلو من كل من سيبيا مقطعه مربعات- جمبري و بنجيب اصابع كابوريا و بنقطعها مربعات(الكميه اللي تحبيها) طبعا بنحط السيبيا الاول لحد ما تدخل ف السوا ننزل بالباقي و ف حله تانيه بعمل صلصه للمكرونه عادي بصله بنحمرها ف زيت زيتون و طماطم معصور و متصفيه و نستني لحد ما تتسبك و بنحط عليها التوابل اللي هي كاري- بابريكا- فلفل اسود- زعتر -جنزبيل بودر-شطه للي بيحبوها مشطشطه نقوم ننزل بالسي فود علي الصلصه و تكون المكرونه علي حله تانيه بتتسلق و نصفيها و نحطها علي الصلصه او ممكن نحط المكرونه ف الطبق و من فوق الصلصه بالسي فود احلي بس زوجي بيحب الطريقه الاولي سوري بقي مش مبينه اوي شكل السي فود فيها لاني مقطعاه صغير يلا يا رب تعجبكوا مصورها سرقه جوزي كان جعان و صورت فالسريع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
| |
ورده مفتحه
عدد المساهمات : 404
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 23 مارس - 10:44 | |
| المكرونه بالتونه من مطبخي
الكميه لشخصين فقط
المقادير علبه تونه قطعه واحده بصله كبيره فلفل اخضر رومي 1 جزر 2 طماطم كبيره فص توم كبير مايونيز بهارات فلفل اسود- كاري-جنزبيل-بابريكا- ملح نص كيس مكرونه و يفضل قواقع
الطريقه: نضع الماء و الملح و الزعتر علي النار حتي تغلي ثم نضع المكرونه بعد ما الميه تغلي نحمر زيت الزيتون و نضع عليه البصله حتي تصفر ثم الفلفل الملون مقطع مربعات و الجزر مبشور و فص توم كبير مفروم
نضع الطماطم مقطعه ف الكبه حتي تصير قطع صغيره و نضعها علي الخليط السابق حتي تنشف قليلا نصفي التونه من الزيت و نضعها و نفتتها قليلا و نضع 3 ملاعق كبيره مايونيز و البهارات و نقلب ثم نضع المكرونه بعد ما تصفي و بالهنا و الشفا
| |
|
| |
ورده مفتحه
عدد المساهمات : 404
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 23 مارس - 10:45 | |
| مكرونه بالسجق جبت السجق و قبل ما يفك قطعته و بعدين حطيت حته سمنه صغيره تسخن و قمت حاطه السجق و قطعت بصل و حطيته عليها بردوه و قطعت فلفل رومي بالطول و جزر بالطول و عصرت طماطم و صفيتها و حطيتها لحد ما اتسبكت كده قمت رشه عليها بابريكا و كاري و فلفل اسود و كان في حله تانيه بسلق فيها المكرونه و انا شغاله ف الخلطه دي قمت حاطه المكرونه بعد السلق و قلبت و حطيتها ف صينيه و علي الوش جبنه و بالهنا و الشفا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
| |
ورده مفتحه
عدد المساهمات : 404
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 23 مارس - 10:48 | |
| يلا بسم الله ما شاء الله مكرونه بالجمبري
امبارح مكنش ليا اي مزاج اطبخ و لا اقطع بصل و لا توم و لا طماطم حتي روحت اجيب محمد لقيت ماما جيبالي جمبري اخدته و روحت و قلت فرجت بس لسه هحط بصل او توم ف الكبه و اغسل المهم خطرت علي دماغي فوكيره جبت حله مليتها ميه و ملح علشان اسلق مكرونه و جبت حله تانيه و حطيت فيها شويه زيت زيتون و حطيت عليه بابريكا فلفل اسود كاري كركم زنجبيل كزبره ناشفه و قلبت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و بعدين قمت حاطه الجمبري و قطعت فلفله بايدي و انا واقفه (كسل بقي)
و بعدين لما الجبري لونه اتغير حطيت شويه صغيره لبن و قلبت و بعدها حطيت شويه صلصه علي حسب اللون و ميه صغيره و استنيت لما اندمج كله مع بعض كانت المكرونه اتسلقت حطيتها ف الاطباق و عليها الجمبري [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأحد 10 أبريل - 19:15 | |
| الوصفه لمادو مكرونه نورا
دى مكرونة نورا يا بنات جربوها بجد تحفه مكرونة اسبجتى قسميها نصين بس واسلقيها بس متتهريش وهى بتتسلق تجيبي فى حلة صغيرة عشان الصوص اصغر بصلة عندك متقطعة ناعم جدا دبليها فى شوية زيت بس متحمريهاش عشان متمررش وفص ثوم صغير مدقوق ودبليهم شوية وبعدين حطى كوباية لبن وكوباية مية ونص مكعب ماجى وملح وفلفل وبسسسسسسس لما يغلى المية واللبن تكونى مجهزة نص كوب لبن مدوب فيه معلقة دقيق كبيرة وحطيى وقلبى وتكونى مقطعة قلقل رومى صغير ومشروم حطيهم وقلبي شوية 5 دقايق عشان الفلفل يطرى وبعدين رشي زعتر اخضر او مجفف او اوريجانو حسب اللى عندك بس مش زعتر ابو سمسم بتاع الدقة خلو بالكو وبقدونس مفروم واطفى عليها تكون المكرونة اتسلقت صفيها بس متشتطفيهاش واغرفى وعليها الصوص ودوقو احلى طبق مكرونة.اماني 61 هي اللي عملتها جزاها الله خيرا
عدل سابقا من قبل omyosef في الأحد 10 أبريل - 19:18 عدل 1 مرات | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأحد 10 أبريل - 19:17 | |
| الوصفه لورده مفتحه كان عندي بواقي مكرونه و طبعا استحرمت ارميها و كمان كسلت اعملها بيتزا كالعاده قلت افتكس حاجه جديده و اجرب يمكن تعجب محمد
جبت باقي المكرونه و ضربتها ف الكبه مع بصله و فلفل اخضر و جزره و بقدونش و فراخ مستويه و حطيت قطعه جبنه لافاش كيري و معلقه مايونيز و كاري و طبعا المكرونه كانت متحدقه بس زودت شويه صغيرين و رشه بابريكا
و صبعت و علي البيض و بعدين البقسماط و علي الزيت يكون سخن لاززززززززم بس المكونات تكون بارده يعني ممكن بعد ما نصبعها ندخلها الفريزر
و دوقي الكفته مقرمشه من بره و طريه و لذيذه من جوه كان نفسي اصورها بس مش لحقت كنا جعانين مووووووووت | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الإثنين 11 أبريل - 0:27 | |
| وصفه لروشانا جوعتين جدااا دلوقتي وانا بنقلها هههههههههه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مكرونة بالجمبرى سرييييييييييعة مكرونة مسلوقة صوص مكرونة جاهز هحط صورته جمبرى صغير مغسول ومتنضف نص باكو عصيان اكابوريا البينك دى علاء الدين بصلة صغيرة فص توم رشة كارى وفلفل اسود زيت الطريقة: نشوح بصلة صغيرة مفرومة مع الزيت ونضيف الجمبرى ونقلب هينزل ميتة ويشربها نضيف الملح والكارى والفلفل ونقلب نضيف عصيان الكابوريا المقطعة نضيف فص التوم المبشور ونقلب وبس نجيب طبق مكرونة ونضيف عليه الخليك السابق وعلى الوش صوص مكرونة انا استخدمت اللى بالريحان وصورته تحت ممكن تاكلية بخليط السي الفود بس من غير اضافة الصوص حلو جدا وممكن بدل الصوص الاحمر تضيفى صوص بشاميل ابيض رائع على البحريات برضه هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 90KB. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.... هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 77KB. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.... هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 65KB. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.... هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 75KB. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية. تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.... سامحونى الطبق مش متظبط كويس كنت جعانة جدااااااااا | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الإثنين 11 أبريل - 0:31 | |
| دي وصفة ام خالد شكلها فظييييييعه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مكرونه بالخضار جيبالكم النهاردة مكرونة سهلة جدا والولاد هيحبوها من الوانها مكرونة بالخضار المقادير مكرونة إسباجيتى مسلوقة بصل شرائح فص ثوم شرائح جزر شرائح فلفل الوان شرائح (أنا كان عندى أخضر فقط ) ممكن كوسة شرائح ملح / فلفل / زنجبيل ظازة او جاف /صويا صوص الطريقة بالصور تسلق المكرونة وتصفى ويوضع عليها ملعقة زيت زيتون يشوح البصل والثوم بمعلقة زيت زيتون ثم يضاف الخضار الجزر والفلفل والكوسة وبعد ان يذبل شوية ثم نضيف المكرونة والملح والفلفل والزنجبيل والصويا صوص ونقلب وممكن نضيف صدور دجاج مقطعة رفيع او لحم مقطع رفيع جدا زى الشاورما وبالهنا والعافية ويا رب تكون عجبتكم | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 15 يونيو - 19:27 | |
| طاجن مكرونه فرن روووووووووووووعه نسلق المكرونه عادي ونصفيها وفي نفس الحله نحط معلقتين زيت وعصير طماطم ومعلقة زعتر ناشف افركيها عليها وكيس لحمه عصاج من الفريزر او عصجي لحمه لو مش عندك وملح وبهارات ويغلو غلوتين ونضيف المكرونه ونقلبها كويس كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ونحطها في طاجن ونكون في نفس الوقت حطينا كوب حليب ومعاه معلقتين دقيق علي النار مع التقليب المستمر ولما تتخن نضيف 4 معالق كبار جبنه سايحه وبسسسسسسسسس من غير ملح ولا اي حاجه تاني نوزع الكريمه علي المكرونه ونرش كميه محترمه جبنه رومي مبشوره وشوية موتزاريلاا وبسسسسسسسسس دخليها الفرن بس الجبنه تسيح وكلي وادعيلي طعمها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بجد هتعشقي | |
|
| |
أم دينا
عدد المساهمات : 162
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الأربعاء 15 يونيو - 23:04 | |
| روعة يا أم يوسف
تسلم ايدك | |
|
| |
تسلم ايديكم
عدد المساهمات : 12
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الخميس 16 يونيو - 10:28 | |
| روووووووووووووووووووووووووووووووووعه تسلم الايادى | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الثلاثاء 5 يوليو - 2:31 | |
| بسم الله الرحمن الرحيمالسلام عليكم ورحمة الله وبركاته[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]أقدم لكم اليوم طبق السباكيتي بطريقة تقديملطيفة ومريحة وطعم رائع تفضلواالمقاديركيس سباكيتي 500 غرام أربع بصلات متوسطة ربع كيلو دجاج مسلوق ومفروم ناعما حبتا فلفل أخضر احداهما حارة ان رغبت حبتا طماطة ثلاث ملاعق معجون طماطة مكعب ماجي نصف كوب زيت جبنة موزاريلا مبشورة للوجه ملح+فلفل أسود+بهارات مشكلة
الطريقة لتحضير الحشو يفرم البصل ناعما ويحمس بقليل من الزيت حتى يذبل يضاف الدجاج المفروم والملح والبهارات ويقلب جيدا ثم تفرم حبتا الفلفل والطماطة ناعما وتضاف للدجاج ويقلب المزيج جيدا حتى يذبل الفلفل والطماطة فتصبح الحشوة جاهزة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]تسلق السباكيتي بماء مملح وقطرات من الزيت مع الأبقاء على طولها دون تكسيرحتى تنضج فنصفيهاممكن اضافة قليل من الماء البارد كي لا تلتصقببعضهانأخذ حزمة من السباكيتي ونلفها علىثلاثة أصابع من أيدينا بهيئة عش ونضعها بحذرفي صينية مناسبة نكرر العملية حتى ينتهيالمقدار فنحصل على أعشاش مرتبة جنبا الىجنب في صينية الفرن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الآن نملأ الأعشاش بحشوة الدجاجالتي حضرناها مسبقا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نخلط معجون الطماطة بباقي الزيتوكوب من الماء ونذوب معهم مكعب ماجيونسكب الخليط على الأعشاش بواسطة ملعقة كبيرة بهدوء[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ندخلها فرنا متوسط الحرارة حتىتتشرب الصلصة وتتسبك جيدانخرجها من الفرن ونوزع جبنة الموزاريلاالمبشورة على كل عشثم نعيدها الى الفرن ونوقده من الأعلىحتى تسيح الجبنة وتتحمرنخرجها وتقدم حالا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بالعافية عيني | |
|
| |
omyosef ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
عدد المساهمات : 704 الموقع : k.s.a
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الإثنين 21 نوفمبر - 10:19 | |
| | |
|
| |
roshana Admin
عدد المساهمات : 953
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الإثنين 21 نوفمبر - 10:32 | |
| ما شاء الله الطبق يجنن واللى فى الطبق كمان اى حاجة فيها مكرونة اكيد حلوة | |
|
| |
um susu ملاك السرب
عدد المساهمات : 351
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الإثنين 21 نوفمبر - 10:43 | |
| ما شاء الله تبارك الله
وصفات تجنن
تسلم ايدكم | |
|
| |
mado
عدد المساهمات : 2612
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق الإثنين 21 نوفمبر - 12:50 | |
| ما شاء الله على الطبق واللى فى الطبق تسلم ايدك يا هبه | |
|
| |
naninany
عدد المساهمات : 2
| موضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق السبت 21 يناير - 10:29 | |
| شكرا على المكرونة الحلوة والجميلة بكل الطرق وعلى فكرة كان طعمها جميل قوى | |
|
| |
| باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق | |
|