منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور   كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Icon_minitimeالخميس 14 أكتوبر - 11:15

اهلا يابنات ان شاء الله الكل بخير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



الطبخه المره دي جونااااااااااااااااااااااان


الكشري المصري حبيب الملايين

جربوه وهتدعولي

وكمان معاه اسرار الصنعه

طيب يالا نبدأ الطبخ

ايه رأيكم تشوفو صورة الطبق الاول





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


من غير مقادير كله حسب مايحب
اوكي


الاول بسلق مكرونه نوعين نص كيس اسباجيتي ومعاه نص كيس مكرونه صغيره
وبعدين اشطفها بالمايه واحطلها رشة زيت زتون عشان ماتلزقش
ونسيبها علي جنب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نعمل الرز

نسلق عدس بجبه ألي هو الاسود نسلقه نص سلق

ونحط حله علي النار وزيت ذره وشعريه ولما الشعريه تحمر نكون غاسلين رز مصرياو سعودي بيطلع اخف بعد كده نضيفه علي الشعريه ونقلب كتير لحد ماالرز يسخن كويس (يتفلفل )
نضيف العدس والمايه ( لكل كوب رز كوبين ماء)
ونظبط الملح وكمون ونغطي عليه ولما يغلي نهدي النار خالص
التكه دي واخداها من ريهام (ورده مفتحه )
أني اجيب بصله واقطعها وادعكها بملح وفلفل وكمون وبضيف عليها من عندي حتة توم
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

واحمرها بمعلقة زيت ولما الرز يستوي اطشه بيها واقلب تقليبتين واطفي

وده الشكل بتاعه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نعمل الصلصه

بصل متقطع وزيت علي النار ولما البصل يصفر نضيف توم مفروم لحد ما يحمر نحط معلقة خل كبيره ونستني دقيقتين وبعدين طماطم معصوره وصلصه وملح وفلفل وكمون ورشة بهارات
ونجيب شوية حمص مسلوق ونرميهم فيها
( انا علي طول سالقه حمص في الفريزر)
ولما تتسبك نطفي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نعمل التقليه ( الورد )
نقطع بصل جوانح ونقلبه في مصفه سلك بالدقيق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونحمره في الزيت ونصفيه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فاضل الدقه

خل ومايه وكمون وتوم مفروم ونقلبهم كويس وبس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونغرف المكرونه وعليها الرز وعليها الصلصه واخر حاجه التقليه
وممكن نزود شطه ودقه حسب الطلب
وده شكل الطبق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبالف عافيه يارب يعجبكم
وماتنسونيش بدعوه من القلب لي ولزوجي واولادي


عدل سابقا من قبل omyosef في الثلاثاء 21 ديسمبر - 9:35 عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام مريم العسل
Admin
ام مريم العسل


عدد المساهمات : 226
الموقع : الرياض

كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور   كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Icon_minitimeالأحد 17 أكتوبر - 8:01

روعة يابوبوش

نفس طريتى تقريبا

بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور   كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Icon_minitimeالثلاثاء 21 ديسمبر - 9:36

تسلميلي يازيزي
بس للاسف الصور مش ظاهره
وشكلها خلاص رااااحت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور   كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Icon_minitimeالخميس 23 ديسمبر - 11:43

تسلم ايدك يا هبه
انا قلت اسيف طرق البنات عندك عشان يبقى موضوع شامل

دى طريقه دوللى فى الصلصه عجبتنى اوى
صلصة الكشرى من اسامه السيد واعتمدها واسهل يا روشانا وفى السرع

بخلط فى الخلاط بصله وطماطم وملح وفلفل وكمون واسخن زيت وتشششششششششششششششش
ريحة واوووووووووو

وسريعه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور   كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور Icon_minitimeالأحد 26 ديسمبر - 12:40

تمام يامادو

تعرفوا برضو طريقة ابو طارق شوفتها في عباسيات بجد حلوه اوي

عصير طماطم علي النار ولما يغلي اجيب طاسه وفيها زيت وتوم وكزبره وكمون ولما تصفر اطش بيها الصلصه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» احلي واخف مكرونه بشاميل وطبعا بالصووور
» احلي واسرع حواوشي مصري بطريقتي الخاصه جدااااااااااا
» وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل
» المكرونه بالتونه من مطبخي
» بانيه مشوي من مطبخي .. مافيش اخف من كده

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا :: كل صنف بكل الطرق المجربه-
انتقل الى: