منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل

اذهب الى الأسفل 
+8
ام مريم العسل
female
rawanyo
mado
مها
دوللى
om khaled
omyosef
12 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 15:21

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

المره دي الاكله غير كل اكله هههههههههه
طبعا الوز والبط المصري لا يعلي عليه
واخيرا حد جه من مصر وماما ربنا يخليها بعتتلي معاه وقلت لازم ااعمله واصوره لعيونكم

الاول حشيت الوزه فريك وعملت جنبها صينية رقاق باللحمه المفرومه ومحشي كرنب

والمفاجأه ان جوزي كسل يروح يجيبلي رقاق وبمنتهي الاصرار قلت مش هتنازل عن صينية رقاق بمرقة الوزه هههههههههههه
روحت عجنت عجينه صغيره وعملت الرقاق

لا استنوا اكتب التفاصيل عشان ماحدش يتهمني بالكروته

الاول الوزه

طبعا هي جايالي متنضفه يادوبك نضفتها علي السريع وغسلتها بالدقيق والملح
وتبلتها من جوه بشوية فلفل اسود
وخليت رجيليها بالشكل ده عشان تسهل علية التقفيل بعد الحشو

وفيه كمان حركه بعملها اقفل بيها فتحة الرقبه عشان الحشو مش يطلع
طبعا رقبتها طويله جداا قطعتها بالسكينه وقفلت بالجزء الي قطعته الفتحه بتاعتها
وممكن تخيطيها لو تحبي او تقفليها بخلة سنان



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وجبت شوية فريك وغسلتهم كويس ونقعتهم لمدة ربع ساعه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






وصفيتهم من المايه وجبت الكبده بتاعة الوزه وقطعتها حتت صغيره

وحطيت معلقتين زبده كبار في صينيه وعليها بصل متقطع ولما دبلت حطيت الكبد وعليها فلفل اسود وقلبت كويس
لمدة 5 دقايق وبعدين ضيفت توم مفروم حوالي 3 فصوص وبعدين حطيت الفريك وقلبت كويس اوي لحد مااتشوح كويس
حوالي 10 دقايق وبعدين طفيت وحشيت الوزه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 123KB.
مليتها فريك لحد بداية الفتحه عشان لما يستوي هيكبر ويملاها كلها
وفي الاخر قفلت بالقونصه بتاعتها والرجل التانيه دخلتها تحت الرجل الاولي بالشكل ده


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 111KB.


وحطيت حلة الضغط علي النار مليتها مايه ولما غلت حطيت الوزه بالراحه وقشرت بصله كبيره وحطيتها معاها طبعا بصله صحيحه ولما طلعت رغوه شلتها
وبعدين حطيت اضافاتي في اي شوربه ( توم مفروم +ملح+هيل_فلفل ابيض_ورق لوري_مستكه )

وقفلتها كويس لمدة ساعه كامله وبعدين طفيت وطبعا مش قادره اوصف ريحة الشوربه مجرد ماشميتها فكرتني
بمصر وخير مصر

وبعدين دخلتها تحت الشوايه في الفرن وحمرتها من كل الجوانب



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 124KB.




الرقاق

هو هنا بيتباع في المنفوحه بسسسسسسس
ولما مش عرفت اجيبه عجنت مايه ورشة ملح ودقيق وعجنتهم كويس شبه عجينة الفطير وسبتها ترتاح شويه
وبعدين قسمتها حوالي 10 كور صغيرين ورشيت دقيق عيل رخامة المطبخ وفردت واحده واحده بالنشابه
طبعا برش دقيق عليها عشان مش تلزق وولعت عين البوتجاز وقلبت صينيه عليها علشان اسوي الرقاق عليقعر الصينيه وسويت واحده واحده
يعني افرد واحده واحطها علي الصينيه وافرد التانيه وطبعا اقلب الي علي النار وهكذا لحد مااستوي كله

وفردته عيل صينيه واسعه لحد مانشف شويه
وجيت صينيه دهنت قعرها زبده وفي صينيه واسعه جداا حطيت الرقاق فوق بعض وجبت سلطانيه كبيره فيها مرقه من بتاعة الوزه وسقيت الرقاقه بالمعلقه من الجنبين وحطيت اول رقاقه وبعدين رشة زبده بالمعلقه وربعدين رقاقه تانيه سقيتها بالمرقه وحطيتها في الصينيه
لحد ما وصلت لنص المقدار حطيت لحمه عصاج وكملت النص التاني وفي الاخر رشة زبده من فوق علشان التحمير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 109KB.


انا عارفه هتقولوا الاكله دسمه بس هي لازم كده

وده شكلها بعد التقطيع وبرضو قطعتها بسرعه عشان جوزي كان بيستعجلني وكنت عايزه الحق اصور



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 116KB.




محشي الكرنب

طبعا بعد ماسلقنا الورق في مايه وهيل وورق لوري وقطعنا بالحجم المناسب عملنا الحشوه بالطريقه المصريه الاصيله

حله عيل النار وفيها زيت وبصل متقطع وتوم ولما اصفرت حطينا الصلصه او عصير الطماطم وملح وبهارات وتاخد نص تسبيك وبعدين حطينا خضره متقطعه ( كزبره وبقدونس وشبت ) ورز مصري مغسول ورشة صغيره نعناع وملح وبهراات وشطه حاميه جدااا وقلبنا تقليبتين عيل النار وطفينا

وحشيت الورق كله وقطعت في قعر الحله كرنب عشان مش يلزق او يشيط وفي الاخر قلبت عليه طبق صيني كبير وظبطت المرقه ( طبعا مرقة الوزه هههههههه ) ولما اخد غلوتين وطيت النار علي الااااااااااخر

ودي صورته بعد مااستوي


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 122KB.


عدل سابقا من قبل omyosef في الإثنين 18 أكتوبر - 3:05 عدل 2 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
om khaled

om khaled


عدد المساهمات : 238

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 15:37

أم يوسف ماشاء الله تسلم الأيادى
أكيييييييييييييييييد هى دى المفاجأة مش كده
بالف هنا وعافية يا جميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دوللى
فنانه السرب
avatar


عدد المساهمات : 450

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 15:49

ماشاء الله تجننى بجد
ابو يوسف طبعا مبسوط من المودام خالص

وحلو فكرة الفطير الشطارة تغزل بايه

....................













شطورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مها

مها


عدد المساهمات : 306

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 16:16

بسم الله ماشاء الله ايه الحلاوة دي تسلم ايدك ياقمر بالهنا والعافيه يارب .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 16:48

بسم الله ما شاء الله
ايه الجمال ده كله

محشى الكرنب شكله خطييييييييير لونه عاجبنى اوى
جرى ريقى بجد tongue
عايزة صوباع
تسلم ايدك يا ام يوسف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
rawanyo
Admin
rawanyo


عدد المساهمات : 381

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 21:06

واوووووووووووو ماشاء الله تحفه ياجميل تسلم ايدك وبالهنا والشفا
وقوليلي انتي دهنتي الوزه حاجه قبل ما تدخل الفرن ولا ايه النظام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
female
Admin
avatar


عدد المساهمات : 518

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالسبت 9 أكتوبر - 23:06

ما شاء الله يا أم يوسف
تسلم إيديكي
عايزة أسألك على الطبق اللي يتحط فوق المحشي
مقلوب ولا معدول
و بتزبط الشوربة قبل الطبق ولا بعد
و لو بعد الطبق إزاي تعرفي مستوى الشوربة المظبوط
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 0:45

om khaled كتب:
أم يوسف ماشاء الله تسلم الأيادى
أكيييييييييييييييييد هى دى المفاجأة مش كده
بالف هنا وعافية يا جميل



ايووووووون هي دي المفاجأه يافندم
واديني مستنيه الاستاذه تيجي تقول رأيها
تسلميلي يارورو يارب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 0:53

دوللى كتب:
ماشاء الله تجننى بجد
ابو يوسف طبعا مبسوط من المودام خالص

وحلو فكرة الفطير الشطارة تغزل بايه

....................













شطورة


اه شوفتي يادولي وابويوسف طبعا راضي عني هههههههههه
ماانتي فاهمه اقرب طريقه لقلب جوزك معدته هههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 0:55

مها كتب:
بسم الله ماشاء الله ايه الحلاوة دي تسلم ايدك ياقمر بالهنا والعافيه يارب .

ربنا يخليكي يامهموهه
تسلم ايديكي وعنيكي ياجميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 0:59

Admin كتب:
بسم الله ما شاء الله
ايه الجمال ده كله

محشى الكرنب شكله خطييييييييير لونه عاجبنى اوى
جرى ريقى بجد tongue
عايزة صوباع
تسلم ايدك يا ام يوسف

صوباع بس ياقمرايه
لاااااااااااااا ده انا اجيبلك الطبق كله لجد عندك ياجميل
انت تأمر بس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 1:01

rawanyo كتب:
واوووووووووووو ماشاء الله تحفه ياجميل تسلم ايدك وبالهنا والشفا
وقوليلي انتي دهنتي الوزه حاجه قبل ما تدخل الفرن ولا ايه النظام

هاه ايه رأيك ياروكا
قوليلي صحيح انتي بتحبي الوز والبط والحاجات الوحشه دي ؟؟

طبعا الوزه ملياانه دهون وكانت من بره مدهننه لوحدها
الشوايه عندي كهربا عشان كده اتحمرت حلو ولو الشوايه غاز وطي النار علي الاخر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 1:08

female كتب:
ما شاء الله يا أم يوسف
تسلم إيديكي
عايزة أسألك على الطبق اللي يتحط فوق المحشي
مقلوب ولا معدول
و بتزبط الشوربة قبل الطبق ولا بعد
و لو بعد الطبق إزاي تعرفي مستوى الشوربة المظبوط

بصي ياجميل
الطبق قبل الشوربه عادي ومقدار الشوربه علي حسب ورق الكرنب نفسه
بصي اقولك عيل حاجه سهله
انتي حطي شوربه بعد مقدار المحشي بييجي عقلة صباع وبعد نص ساعه دوقي واحده لو استوي ولقيتي الشوربه كتير علي النار وشيلي الغطا عشان مش يتهري اوي بس اوعي يشيط خليكي واقفه جنبه
ولو الشوربه نشفت ولسه ني شويه زودي كبش شوربه وخليكي موطيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
female
Admin
avatar


عدد المساهمات : 518

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 1:20

شكرا يا أم يوسف
طيب الطبق نفسو محطوط إزاي مقلوب ولا معدول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 1:31

لا ياحبيبتي مقلوب طبعا
يعني تكفي الطبق فوق المحشي عشان يضغط عليه ومش يتفك في السوا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام مريم العسل
Admin
ام مريم العسل


عدد المساهمات : 226
الموقع : الرياض

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 1:32

انا جييييييييييييييت

بقى انتى ياسوسة كنتى مسهيانة وقاعدة تعملى فى الوزة وتقولى هعمل كشرى

ماشى ياا بوبوش

بس الوزة لونها خطييييييييييييييييييييييير

تسلم الايادى

انا مبحبش الرقاق بس المحشى يم يميم

والوزةياعينى على الوزة

كاك كاك كاك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 1:38

ام مريم يامسخره هههههههههههههههه

برئ يابيه والله
فعلا اتغدينا كشري كان باقي من امبارح
كل الي عملته عصاج اللحمه وخلطة المحشي ويادوبك بدأت الفه راح جوزي دخل وقفلنا فاكره ؟؟؟؟؟؟

كاك كاك كاك هههههههههههه فقريه

تسلميلي ياجميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عطرالشموع
بروفيسور السرب
avatar


عدد المساهمات : 921

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 3:04

هوبا ماشاء الله على الابداع بجد تحفه
رغم ان علاقتي بالوز سيئه منذ الطفوله هههههههههه
بس بجد الاكل شكله تحفه و ميرسي انك اخيرا علمتيني ازاي
اعمل رقاق اصلي عمري ما عملته
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 13:01

ايه الجمال ده
بسم الله ما شاء الله
شكلها حلو تسلم الايادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام البنات المصريه
قاضى السرب
avatar


عدد المساهمات : 208

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 13:12

تسلم ايديك يام يوسف شطورة الله اكبر عليكى
انا ماشاء الله تبارك الله عندى بط ووزة عملتها بس لسه فى بط بس فى الصعيد بياخدو الكبدة ولاونصه والجنحات وهما بينظفوا لما عملت الوزة ملقتش كرنب ان شاء الله لما عمل البط احضر الرقاق والكرنب واعزمهم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام عبودي
خبيرة السرب
ام عبودي


عدد المساهمات : 408
الموقع : الرياض

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالأحد 10 أكتوبر - 14:29

ماشاء الله جميله

رغم اني مااعرف كيف اصلا شكله لاحي ولامييت

بس شكلها حلوو

والمحشي برضه حلوو رغم اننا مو اصحاب

بس شطوره الي انقذتي نفسك وسويتي الرقاق بالبيت

وعلى فكره انا اشوف الرقاق حتى عند المخابز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مها

مها


عدد المساهمات : 306

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالخميس 14 أكتوبر - 4:28

بسم الله ماشاء الله بالهنا والعافيه عليكم ياقمر
وربنا يخلي ماما ويبارك فيها ويجمعك بيها قريبا

وربنا يخلي لنا مصر الحبيبه الغاليه علي قلوبنا .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Empty
مُساهمةموضوع: رد: وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل   وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل Icon_minitimeالخميس 14 أكتوبر - 10:10

انوج وريهام وام البنات وام عبدالله ومها
ربنا يخليكم ياقمرات
دايما رافعين معنوياتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
وزه مصري بالفريك ومحشي كرنب وصينية رقاق وااااااو ... يالا الكل يتفضل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الفته المصريه وكل الطرق ليها..... يالا الكل يدخل يفيدنا
» كرنب بروكسل بالفراخ وطبعاااااا من مطبخي
» وصفات متنوعه للديك الرووووومي واااو وااااااو واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو
» كشري مصري واااااااااو ... من مطبخي وطبعا بالصور
» احلي واسرع حواوشي مصري بطريقتي الخاصه جدااااااااااا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: