الكميه لشخصين فقط
المقادير
علبه تونه قطعه واحده
بصله كبيره
فلفل اخضر رومي
1 جزر
2 طماطم كبيره
فص توم كبير
مايونيز
بهارات
فلفل اسود- كاري-جنزبيل-بابريكا- ملح
نص كيس مكرونه و يفضل قواقع
الطريقه:
نضع الماء و الملح و الزعتر علي النار حتي تغلي ثم نضع المكرونه بعد ما الميه تغلي
نحمر زيت الزيتون و نضع عليه البصله حتي تصفر ثم الفلفل الملون مقطع مربعات
و الجزر مبشور و فص توم كبير مفروم
نضع الطماطم مقطعه ف الكبه حتي تصير قطع صغيره
و نضعها علي الخليط السابق حتي تنشف قليلا
نصفي التونه من الزيت و نضعها و نفتتها قليلا
و نضع 3 ملاعق كبيره مايونيز و البهارات
و نقلب ثم نضع المكرونه بعد ما تصفي
و بالهنا و الشفا