منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 سمك مشوى وكابوريا وجمبرى لميرو كيدز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

سمك مشوى وكابوريا وجمبرى لميرو كيدز Empty
مُساهمةموضوع: سمك مشوى وكابوريا وجمبرى لميرو كيدز   سمك مشوى وكابوريا وجمبرى لميرو كيدز Icon_minitimeالأربعاء 10 نوفمبر - 1:13


عملت النهاردة سمك مشوي والحمد لله بالصدفة لقيت في التلاجة شوية رده صغننين
وشويت الكابوريا والجمبري في الفرن زي ماكانت ام مريم او هبة مش فاكرة نزلتها مرة
جزاهم الله خير
وسلطات طحينة وخضرا وطلع الاكل كله جميل والحمد لله
ودي الصور

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]








السمك المشوي بالرده



سمك بلطي او بوري او اي نوع تحبوه بس انا بحب النوعين دول اكتر
بفتح بطنه لو كان بلطي واغسله كويس وانقعه في ميه وخل شويه
لو بوري مش بفتح بطنه
بعد كده بحضر التتبيلة توم وفلفل اخضر واحمر حراق وليمون وكمون
وقرفة وملح
واحشي بطنه بالخلطة دي وارش رشة ملح بسيطة على السمك
وبعدين اغطيه بالرده واشويه على صنيه على البوتجاز من فوق
بعد مايستوي نكون مجهزين صنيه فيها ميه سخنة وشويه من
التتبيلة اللي فاتت وليمون كتير يادوب نحط السمكة ونقلبها في المية
ونطلعها على سرفيس ونغطيها من فوق بشويه من التتبيلة

الكابوريا والجمبري

غسلتهم كويس ونضفت الجمبري و الكابوريا وقطعتها نصين ونقعتهم في مية وخل
قطعت بصلة حلقات وفلفل اخضر وفصين توم وطمطماية وبهارات ولمون وقلبتها
وحطيتها في صنيه وغطيتها بفويل وحطيتها في الفرن لحد ما نزلت ميتها واستوت نص
سوا وبعدين شيلت الفويل وسيبتها تاخد وش
الصوص بتاعها بيبقى خطير هو اللي كنت حطاه في الطبق الصغير وممكن تاخديه
تحطيه مع مية الرز بيخلي طعمه روعة
جربوها هتعجبكم ان شاء الله احلى كتير من المشوي من بره لان التوابل طبعا مختلفة
وبالف هنا



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سمك مشوى وكابوريا وجمبرى لميرو كيدز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقه عمل الكبيبه لميرو كيدز
» طريقه عمل الكب كاك بالصور لميرو كيدز
» طريقة عمل الناجتس البيتي لميرو كيدز
» عزومه لميرو
» طريقة معاملة الزوج لميرو

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: