mado
عدد المساهمات : 2612
| موضوع: طريقه عمل الكبيبه لميرو كيدز الأحد 26 سبتمبر - 10:32 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]_________________ المقادير
نص كيلو لحمة حمرا نص كيلو برغل ناعم بصلة بهارات فلفل اسود وقرفة نص كيلو لحمة للعصاج مكسرات ( لوز مقشر مقطع شرايح - صنوبر ) صماق
الطريقة
نغسل البرغل مرتين ثلاثة ونصفيه كويس ونعصره نضرب اللحمة الحمرا في الكبة مع البصلة والبهارات لحد ماتبقى ناعمة نضيف البرغل على اللحمة ونضربهم كويس في الكبة نعمل العصاج كالمعتاد ونضيف عليه بعد مايستوي الصماق - اللوز والصنوبر بعد ما نقليهم في شوية زيت وبعدين نكور الكبة على شكل بلحة ونستخدم ماء + نشا عشان متلزقش في ايدنا ونقليها في زيت غزير
اتفضلوا دوقوا وقولولي رأيكم هههههههه
| |
|