وبأسهل طريقه بعد ماغسلته كويس عيل فكره بلطي مصري وطااااااازه هههه
تبلته بتوم وبصل وجنزبيل وفلفل اسود وبهارات ونعناع وملح وعصير لمون كتييييييييير
جبت ورقة فويل علي قد كل سمكه وقطعت في طبق ترنشات لمون وطماطم وجزر وبصل
ورشة زيت عيل كل ورقه وعليها ترنش من كل حاجه وفوقيها السمكه ورشة ملح وترنش من كل حاجه وقفلت الورقه كويس اوي علي السمكه
وحطيتهم يف الفرن عيل الصاجه الي فوق النار علي طول
يعني الصينيه عيل الشبكه والبلطي من تحت
ويادوبك البلطي اخد 10 دقاايق وقلبته 10 دقايق عيل الوش التاني وطلعته بسرعه قبل ماالفويل يلزق
الطعم مش قادره اوصفلكم وخفيف جداا وطعم الجزر والطماطم ايل جوه وهمممممم
ان شاء الله لما اعمله تاني ابقي اصوره وانزل الصور بالتفصيل