الطريقة: بصلتين متوسطتين 3 فصوص ثوم.. بهارات صحيحة(3 عود قرفة +4 مسمار
قرنفل) رشة هيل (حبهان) مطحون وملح وفلفل اسود وطماطم وكبدة
الطريقة: نقطع البصل والثوم شرايح رفيعة خالص ونشوحها اما بزيت او بقطعة صغيرة الزبدة لما تذبل نضيف لها البهارات
وبعد كدة نقشر الطماطم ونقطعها مكعبات صغيرة ونضيفها للبصل والثوم وعلى نار هادية جدا
نضيف
نصف كوب بقدونس (انا المرة دي ما حطيتش لان ماكنش عندي) واخر شئ نغسل
الكبدة كويس وقبل ما نضيفها للخليط بخمس دقايق نضيف لها خل بس خمس دقايق
ونشطفها ونضيفها ونوطي النار خالص
واتفضلوا احلى كبدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اتمنى تعجبكم