منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 طريقة القطايف العصافيرى

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

طريقة القطايف العصافيرى Empty
مُساهمةموضوع: طريقة القطايف العصافيرى   طريقة القطايف العصافيرى Icon_minitimeالسبت 14 أغسطس - 0:20

طريقة القطايف العصافيرى اللى عملتها امبارح

نص كوب حليب دافى

ماعقة
ص خميرة

ملعقة كبيرة سكر

1 وربع كوب دقيق

2 ملعقة ص
بودر

اكوب ماء

نحط الخميرة على الحليب الدافى والسكر ونسيبها تخمر 5
دقايق وبعدينحطها على الدقيق والمية والبودر وانا حطيت ن عندى رشة
ملح

وسيبتها تخمر نص ساعة

وبعدين عملتها فى الطاسة التيفال

المقدار بتاعى كان مغرفة صغيرة او فنجان القهوة العربى موش مليان
لاخرة

وتسيبية على نار هاااااادية خااااااااااااالص لحد متحسى انها استوت من
تحت ومن فوق متبقاش عجين

وتشيليها على ورقة ذبدة وتسيبيها لم تبرد وبعدين
تحشيها وتقليها وتطلعيها على ورق نشاف وبعدين فى الشربات البارد بس تقريبا الشربات
عندى مكنش بارد قوى عشان كدة طريت بعد شوية

قولوليلى بتخلوها تفضل مقرمشة
ازاى؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

طريقة القطايف العصافيرى Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة القطايف العصافيرى   طريقة القطايف العصافيرى Icon_minitimeالخميس 26 أغسطس - 5:21

تسلم ايدك ياجميل بس الصوره مش ظهرت عندي
بصي انا فعلا بيكون الشربات عندي بارد وده مش بيخليها تطري بعد كده لو عجينتها مزبوطه
جربي تاني بنفس المقادير وقوليلنا اوكي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
merokids
Admin
merokids


عدد المساهمات : 177

طريقة القطايف العصافيرى Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة القطايف العصافيرى   طريقة القطايف العصافيرى Icon_minitimeالسبت 28 أغسطس - 0:48

مادو
تسلم ايدك
اعتقد اللي بيخلي القطايف تفضل مقرمشة حاجتين اولا درجة التحمير يعني المقرمشة لازم تحمريها شوية متكونش فاتحة اوي كمان تركيز الشربات لو خفيف بتبقى طرية لو كثيف بتبقى مقرمشة وجميلة ولو قعدت عندك اكتر من يوم
دي عن تجربتي الشخصية والله اعلم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام مريم العسل
Admin
ام مريم العسل


عدد المساهمات : 226
الموقع : الرياض

طريقة القطايف العصافيرى Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة القطايف العصافيرى   طريقة القطايف العصافيرى Icon_minitimeالسبت 28 أغسطس - 0:51

سمر شكرا يا قمر


انا فعلا مسويتهاش قوى ويمكن دة اللى طراها المرة الجاية هقليها شوية زيادة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة القطايف العصافيرى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: معجنات وحلويات-
انتقل الى: