ام يوسف
اسهل طريقه توصلتلها اني اقشر البطاطس واقطع بصل حلقت وادبله في صينيه فيها زيت
مع قرنين فلفل حراق متقطعين بالنص وبعدين البطاطس واقلب شويه بس تتحمر وبعدين اضيف كوباية شوربه واغطيها
وفي نفس الوقت اعصر كوبايه كبيره لمون وفي طاسه احط معلقة زبده وتوم مفروم مع كزبره ويادوبك التوم يصفر اطشه باللمون وازود كوباية شوربه
واسيبها تتسبك شويه وبعدين اضيفها علي البطاطس وتكون فاضلها شويه وتستوي ادخلها الفرن تاخد لون
وطبعا بحط جواها اللحمه او الفراخ في الاول
وكان عندي بطاطس كتير قربت تبوظ قطعتها صوابع وفي علبه فيها ملح وشوية خل وفي التلاجه وممكن بكره اسلقها نص سلق وعلي الفريزر