منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش Empty
مُساهمةموضوع: شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش   شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش Icon_minitimeالخميس 10 يونيو - 14:27

السي فوود البيضا
احمر بصله برضه متقطعه صغير و فص توم بمعلقه زيت او زبده و ممكن معاهم مشروم متقطع
لما يصفروا اخط عليهم معلقتين دقيق و اقلب و ازود كوبايه مايه (انا عن نفسي باكون سالقه الجمبري و السبيط او المحار اي حاجه انتي عايزه تحطيها من الاول و بازود من مايه السلق بتاعتها علي الشوربه )
بعد كده حطي الجمبري و السبيط المسلوق و ممكن سمك برضه فيليه و معاها دره صفرا
زودي كوبايه كريمه لباني او لبن عادي و قلبي و شيبيها شويه علي نار هاديه مع التقليب علشان مش تتخن منك
البهارات برضه نفس اللي فوق
وقت التقديم ممكن تجملي الطبق بالكرفس او من غيره لو مش عايزه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش   شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش Icon_minitimeالثلاثاء 16 أغسطس - 23:32

طريقه روشانا


حلى سي فود معتمداه وبيعجب الكل الحمد لله





وحدات كابوريا بعدد الاشخاص - نص كيلو جمبرى-نص كيلو سيبيا- سمك فيلية بس مش بحطه



بغسل الكابوريا واخد القشور على جمب



فى حلة اشوح زبدة -بصلة متوسطة مع جزر مكعبات و2 فص مستكة و2 فص حبهان- فلفل اسود

-قشور الكابوريا والرجلين الرفيعة(دقيها شوية بشاكوش الفراخ)



اضيف مية مغلية واسيبها مع نفسها شوية



فى
حلة تانية اشوح الجمبرى والسيبيا مقطعة صغير والكابوريا فى حتة زبدة وفص
مستكة لحد ما الكابوريا تبقى اورانج انزل بالشوربة الاولانية فى مصفى طبعا
واضيف مية واظبط الملح والفلفل واسيبها لحد ما السيبيا تستوى



اضيف كريمة لبانى قبل ما اقفل على علطول وكرفس مقطع صغير على الوش



واغرف فى بولات وكل بوله عليها الكابوريا على الوش وجنبها نص ليمونة للعصر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شوربه السي فوود البيضا لرانيا اسبانش
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: شوربات-
انتقل الى: