[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]اول شئ كشنت بصل شرائح في زيت
وضفت عليها فلفل رومي متقطع
وبعدين حطيتها في البايركس
وفي نفس الطاسه قلبت دجاج صدور مكعبات مع كموون وبابريكا
وفلفل اسود وملح والبهارات الي تحبين
ولما استى حطيته في البايركس
وقليت بطاطس مكعبات
واضفته لهم وقلبت علبة كريمة خفق و2 م جبن سايل
على النار وقبل لاتغلي صبيتها على الصينيه
ولما بدات تتماسك ولعت الشوايه
والصحن الي فيه سلطة سيزر
خس ودجاج مشوي ومقطع وتتبيله خاصه
ورشة جبن بارمييزان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]