بسم اللة الرحمن الرحيم
عملت النهاردة يا بنات صينية جمبرى فى الفرن وكانت تحفة يلا على المقادير
كيلو جمبرى وسط منضفينة من السلسلة اللى فى الضهرومنقوع فى ماء وعصير ليمون
4فلفل رومى كبير مقطع 4طماطم كبيرةمقطعة مكعبات 3 او4 بصلات مقطعين جوانح على راى الشيفات وجزرة كبيرة مبشورة وقرن فلفل حامى حسب الرغبة
التوابل ملح وفلفل وكمون وكزبرة ناشفة وجنزبيل بودر
نصفى الجمبرى من ماء النقع ونشطفة ونصفية
نضعة على المكونات السابقة ونضيف 4ملاعق خل وحزمة كرفس وزيت عباد
اوزيت ذرة ونقلبهم على بعض فى بايركس او طاجن اوصينية فرن ونتركها ساعة
ثم تدخل فرن حامى حتى السوا
وبالهنا والشفا0