لام عبدالله
الرجله تلاقينها مع الورقيات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] هي طعمها بصراحه جميل جداا
وشوفي طريقة الايدام الي قلت عليه ومنها تستعمليين القرع
الاول كشني بصل وقلبيه مع زيت الزيتون لحد مايذب
وقلبي معاه لو حبيتي لحمه لحد مايتغير لونها
وضيفي عليها طماطم مبشوره وصلصه وخليها تتسبك
وحطي ليمون اسود مطحون وشوية قرفه ورشة سكر
ولما تتسبك زيين ضيفي لها مويه مغليه يادوب تغطي اللحمه
ولما تقرب اللحمه على السوا ضيفي القرع المتقطع
وخليها تغلي سوا اذا استوت القرع واللحمه انزلي بالرجله المفرومه خشن
يادوب 5 دقائق وملحيها وحطي رشه كزبره مرومه بسيطه
واتمتعي بالطعم الروعه
وممكن من غير لحمه بس ساعتها تكون المويه قليله جدااا
لان حلاتها تكون ثقيلة القوام جداا