عملت المكرونه بالطريقه الصيني مع بعض التعديلات وبجد الطعم كان حلو اوي
ولا اجدع مطعم صيني
الطريقه سهله خاااااااااااالص
بقطع بصل جوانح مع زيت زتون واحطه علي النار
ولما يدبل اضيف خضار متقطع حسب الموجود عندي
( جزر +قرنبيط +كوسه + فلفل رومي )
معلقة كاري
ومعلقه من كل صنف من اصناف الصوص دي
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 111KB.
واسيبهم يغلوا علي النار حوالي عشر دقايق اكون سلقت المكرونه
اواصفيها واضيفها علي الخضار واضيف ريحان اخضر وطماطم صغيره متقطعه نصين وبسسسسسسسسسسسس
جربوها وبجد هتدعولي تحفففففففففففففه
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 121KB.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]