$$$$ العيش البلدى يابنات ... من عند السرطانه دا لو واثقين فيا بسم الله الرحمن الرحيم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]انهاردة يا اخواتى فى الله جيبالكم العيش البلدى او الاسمر لانى بجد بقول كل يوم الله يكون فى عون كل الناس اللى بتاكل العيش البلدى لانى قدامى منفذ عيش حقول ايه استغفر الله ولا حول ولاقوة الابالله انا بجد مابكلش العيش ده بس خبزته عشان عيونكم مع انى مبكلهوشالمقادير يا اخواتى كيلو دقيق اسمر +2كوب دقيق عادى ابيض + 2معلقه كبار اكل + ملح وماء انا مصورة كميه المياة بزجاجه البيبسى النص لتر عشان تعرفوا الكميه العجن حياخد لتر الاربع مياة وخلى بالكم انا عمالكم بالتفصيل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]مكيال المياه والدقيق ولازم ونصيحه لازم يكون عندكم مكاييل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نضيف المياة كامله النص لتر يعنى ونلم العجينه بصوابع اديناوايد واحدة اللى شغاله[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]شايفين بصوابع ايد واحدة التانيه خليها سانداكى للمياة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا نملا الزجاجه تانى بس نصها ونضيف نص المياة الا مليناها يعن نص النص [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا احنا لمينا العجينه بس بتكون ناشفه باقى الميه بقى نطرى بيها يعنى اخد بأيدى ونعجن زى ما انتو شايفين الوقت دا مهم لانك بالبلدى كدة دا الوقت اللى حتلتى فيه العجينه لغايه ما تبقى طريه بباقى نص الزجاجه اللى ملناها يعنى يا جماعه تبقى العجينه لينه ومتنسوش انتوا بتعجنوا ردة يعنى مبتبقاش ماسك زى ا لدقيق فخالوا بالكم المهم ان العجينه تبقى طريه مش يابسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]خلصنا خلاص عجن كويس ها كويس نسيبها تخمر ساعه ونص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]كدا خمرت نفرد بقى ردة ونكور العجينه عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا انا عامله الرغيف كبير عن اللى بيتباع طبعا عاوزة تصغرى براحتك بس كدة احسن اكتر من 25 رغيف متهيقلى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ادى اول رغيف نسمى بالله الرحمن الرحيم ونفرش تحتيه ردة ونرش على وشه دقيق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ندخلوا الفرن وطبعا نقفل الفرن على طول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وا وهو بيقب او بيتنفخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ودا اول واحد خرجلنا بالسلامه
ملوحوظه لو عاوزاه مقمر سيبيه شويه قد 3 دقايق لانه مبيخدش اكتر من دقيقه وطبعا اول ما يقب تقلبيه على الوش التانى ياخد تحميرة وطلعيه وطبعا كاعادة نار حاميه وتحت اقلبى الصاج التحتانى واخبزى عليه وربنا يوفق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يارب يا بنات يعجبكم الموضوع وتستفادوا منه طبعا اذا عجبكم الموضوع ارجو التقييييم ودعواتكم اهم حاجه ان ربنا يثنتنا على الايمان والستر ليا وبناتى وبناتى المسلمين