-2-
لام سوسو
امبارح عملت سمك فيليه بس مش كنتاكي بطريقة سهلة جدا وده ينفع اوي اوي للزنقات وباقل من نص ساعة يكون جاهز
سمك فيله مقطع..بهارات سمك خاصة+ملعقة اكل من كاري المدارس+ عصير نارنج مش عارفة تعرفوه ولا لا.. هو حامض بس شكله زي البرتقال
نحضر صينية تيفال ونرص فيها قطع السمك ونحط بهارات السمك والكاري وعصير النارنج والملح ونوطي النار وبس
باقل من ربع ساعة يكون جاهز
خفيف على المعدة وينقع لاصحاب الاوزان الثقيلة ههه او اصحاب الكوليسترول وبالهناء والشفا
وده صورته
وباعمل جنبه سلطة ورز بشعرية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]