منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 البط بالمرته

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

البط بالمرته  Empty
مُساهمةموضوع: البط بالمرته    البط بالمرته  Icon_minitimeالثلاثاء 25 يناير - 12:03

منقول لسما


البط بالمرته

زمان كنا بنسميه مرته علشان كنا بنمرت البصل مع الكمون والملح لحد ما ينزل ميته ويطرى شويه وبعدين نرفعه

على النار يستوي دلوقتي البصل بينزل ميه وبيستوي بسرعه فممكن نستغنى عن خطوة المرت او الفرك

دي طريقة من فتكات
الاول جبت البطة ونظفتها كويس



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




خرطت بصل كتيييييييييييييييييييير
وحطيته علي النار مع ملعقتين زبدة
وشوحتهم حاجة بسيطة يدوب قبل ما يدبل كمان


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعد كدة نزلت عليهم بربع كوباية كمون
ومعلقتين كبار بهارات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعد كدة حشيت البطة باليصل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وهنا خيطتها علشان الحشو ما يخرجش
وسلقتها مدة ساعة ونصوطلعتها فكيت الخيط
وطلعت الحشوة في طبق



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بعد كدة جبت كوباية رز وسيحت معلقتين زبدة
ونزلت بالرز وسقيته بشوربة البط
ولما استوي طلعته كدة ونزلت عليه ببصل البط


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



حمرت البطة تحت الشواية



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



قدمتها علي الفطار كدة وعملت ملوخية
وسلطة خضرا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

البط بالمرته  Empty
مُساهمةموضوع: رد: البط بالمرته    البط بالمرته  Icon_minitimeالثلاثاء 25 يناير - 12:05

ورده

المرته بتاعتي مش كده خالص
فيها شبه منها بس انا بعملها مختلفه و بيطلع البصل ناعممممممممممممممم و يتظلط كده

بصي بجيب البصل و افركه مع فلفل اسود كتيرررررررررر و كمون كتيرررررررررررررررررررررررررر
و ملح و البصل يكون مبشور
و احط نقطه زيت و شويه ميه و علي النار كله علي بعضه ف مقلايه مثلا بس الميه تكون اقل من كميه البصل يعني نصها مثلا
و اسيبها لحد ما الميه تنشف و البصل يبقي طري و احشي بيه الحمام و البط طبعا و اي طيور بصراحه
و ف العزومات بزود زبيب و مكسرات علي المرته دي
و في ناس بتزود كبد و قوانص كمان بس مش جربتها بصراحه
و اسلق الطيور دي و بعدين احمرها تاخد لون بس
و بالشوربه اعملي احلي باميه و ملوخيه و بطاطس بالدمعه و محشي كمان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البط بالمرته
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» البط المشوى لايمان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: