[URL=".[URL="http://www.a2a.cc"].[/URL]http://uploadpics.a2a.cc"].[/URL][URL="http://www.a2a.cc"].[/URL[/url]]
[URL=".[URL="http://www.a2a.cc"].[/URL]http://uploadpics.a2a.cc"].[/URL][URL="http://www.a2a.cc"].[/URL[/url]]
[URL=".[URL="http://www.a2a.cc"].[/URL]http://uploadpics.a2a.cc"].[/URL][URL="http://www.a2a.cc"].[/URL[/url]]
الطريقه
بلح اسود ويقسم نصفين
نحضر صنيه ونضع بها حوالي معلقتين كبار سمنه ونصف كوب سكر سنترفيش
ونضع البلح الاسود بحيث يكون القلب لاعلى وننزل بالعجينه بتاعت الكيك العاديه
هيه المفروض تتعمل بالكيك الاسفنجي بس انا عملتها بالكيك العادي
الكيك الاسفنجي كوب ونصف دقيق كوب سكر 6 بيضات بيكنج بودر وفانيليا
وانا حبيت اعملها على شكل هرمي ومش عندي صنيه الشكل ده جبت فنجان صيني وقلبته وحطيته في وسط الصنيه وغطيت الصنيه بفويل