منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 الكبسه السعودي

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Egypty
Admin
Egypty


عدد المساهمات : 712

الكبسه السعودي Empty
مُساهمةموضوع: الكبسه السعودي   الكبسه السعودي Icon_minitimeالأحد 16 أكتوبر - 8:50

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




]انا عملتها بالللحمه



طريقه عمل الكبسه السعودى
ريحتها بتبقى جايبه اخر الشارع

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير
فرخه متنظفه كويس انا عن نفسى بشيل الجلد كمان ومقطعاها اربعه
توابل الكبسه المطحونه فلفل اسود قرفه وكمون بسيط وملح وحبهان مطحون
توابل الكبسه الصحيحه قرفه وفلفل اسود حب وحبهان وقرنفل
بصله شرايح رفيعه
وطمطمايه مقطعه صغنن
ومعلقه صلصه طماطم
وليمو (الليمون الاسود من العطار)عن نفسى بجيب ليمونه عاديه وبقطعها شرايح
وطبعا ارز بسمتى وانا بفضل ارز ابو سيوف مره معروف

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الطريقه

اضع زيت فى حله انا عن نفسى باستخدم الحله الضغط بس تنفع العاديه
واصفر البصله وطبعا بكون متبله الفراخ بتوابل الكبسه المطحونه وملح
خلاص صفرنا البصله بعد كده اضع الفراخ واقلب الى ان مايبقاش فيه ماء
اضع التوابل الصحيحه وممكن كمان اضعها مع البصله
اضع الطماطم وصلصه الطماطم واقلب الى ان تدبل الطماطم ثم اضيف ماء
اغطيها واتركها حوالى 10 دقائق او اقل لو فى الغط لو فى العادى 20 دقيقه
اغسل الرز انا موش بانقعه واضعه بعد ماتعدى المده الى قلت عليها اظبط ميته وملحهممكن تزودى فلفله خضرا مقطعه او صحيحه
واتركه الى ان يستوى وخلاص بالهنى والشفا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

التقديم

دى بقى اهم خطوه عندى انت بتحطيها فى طبق كبييير وتزوقيها ببيض مسلوق مقطع شرائح
ولازم حتما ولا بد تعملى سلطه خضراء جميله كده
اهم حاجه بقى الشطه الى هيه الازازه دى الى رفيعه طبعا بتخدى فى طبقك على معلقه سلطه على شويه شطه وادعيلى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

الكبسه السعودي Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبسه السعودي   الكبسه السعودي Icon_minitimeالأحد 16 أكتوبر - 10:23

مهو ده الرز البخارى اللى بعمله كتيير بتاع ام عبدالله
مش عارفه ايه الفرق بينهم ؟؟

بس التانى بعد الفرخه ما تستوى بصفيها واسوى بيها الرز لوحده
جزاك الله خير يا اسماء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

الكبسه السعودي Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبسه السعودي   الكبسه السعودي Icon_minitimeالأحد 16 أكتوبر - 22:11

ماشاء الله تسلم الايادي ياجميل

اسرع اكله في التاريخ ههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Egypty
Admin
Egypty


عدد المساهمات : 712

الكبسه السعودي Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبسه السعودي   الكبسه السعودي Icon_minitimeالخميس 20 أكتوبر - 11:28

هيه فعلا سريعه

الرز البخاري تقريبا يامادو ليه طريقه تانيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكبسه السعودي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: