منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق

اذهب الى الأسفل 
+7
تسلم ايديكم
أم دينا
ورده مفتحه
Egypty
عطرالشموع
miro
omyosef
11 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 22 مارس - 12:34

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]







بسم الله نبدأ كل انواع المكرونه


باستا بالصلصه الحمرا

المقادير

كوب حليب
معلقتين جبنه كريمه
معلقة قشطه
بصله صغيره متقطعه
جبنه فلمنك او اي نوع للبشر
كيس مكرونه
زتون مخلي
زيت
ملح وفلفل وبهارات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هو الاحسن لو من غير صلصه لكن انا ضيفت الصلصه بناء علي طلب جوزي

الاول دبلت البصل مع زيت عيل النار وبعدين ضيفت معلقة صلصه وكوباية الحليب
وضيفت معلقتين جبنه كريمه ومعلقة قشطه والزتونوالملح والفلفل والبهارات
ونقلب لحد القوام مايظبط وده شكله

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نكون سلقنا المكرونه وصفيناها
وبعدين نقلب الصلصه عليها ونغرفها في طبق
ونبشر الجبنه في الاخر




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وحمرت جنبها روبيان مقلي طبعا جاهز



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


عدل سابقا من قبل omyosef في الثلاثاء 22 مارس - 12:40 عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 22 مارس - 12:38

مكرونه تشاينيز بالخضار


عملت المكرونه بالطريقه الصيني مع بعض التعديلات وبجد الطعم كان حلو اوي
ولا اجدع مطعم صيني
الطريقه سهله خاااااااااااالص
بقطع بصل جوانح مع زيت زتون واحطه علي النار
ولما يدبل اضيف خضار متقطع حسب الموجود عندي
( جزر +قرنبيط +كوسه + فلفل رومي )
معلقة كاري
ومعلقه من كل صنف من اصناف الصوص دي


هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 640x480 و بحجم 111KB.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

واسيبهم يغلوا علي النار حوالي عشر دقايق اكون سلقت المكرونه
اواصفيها واضيفها علي الخضار واضيف ريحان اخضر وطماطم صغيره متقطعه نصين وبسسسسسسسسسسسس
جربوها وبجد هتدعولي تحفففففففففففففه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 22 مارس - 13:00

مكرونه بشاميل بالطريقه الاصليه


المقادير
المكرونه طبعا
مقادير الكريمه ( فنجان زيت +2 كوب حليب +نص كوب مرقه او مايه +2 معلقه كبيره دقيق+بيضه+ملح وفلفل وبهارات)

مقادير صلصه المكرونه ( بصله مبشوره +معلقة زيت +معلقتين صلصه وربع كوب مايه او عصير طماطم بس + ملح وفلفل وبهارات )

لحمه مفرومه متعصجه ( طبعا جاهزه عندي في الفريزر )




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الطريقه

طبعا بنسلق المكرونه ونخليها علي جنب

نعمل كريمة البشاميل
في وعاء كبير بنخلط المقادير كلها ما عدا نص كوب المرقه بالمضرب السلك اليدوي او الكهربائي
ونحطها علي نار مع التقليب المستمر لحد ماتتخن ( وعمرها ماهتكلكع لو فضلتي تقلبي من غير ماتسيبيها )

في نفس الوقت بتكوني حطيتي في الحله ألي سلقتي فيها المكرونه (عشان توفري مواعين )
زيت والبصله المتقطعه ولما تدبل تضيفي الصلصه والمايه والملح والبهارات
وعليهم 3 او 4 معالق كبار من كريمة البشاميل وتقلبيها شويه لحد ماتتخن وتبقي معقوله زي الصوره دي




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين تضيفي نص كوب المرقه علي الجزء المتبقي من الكريمه وتقلبي لحد ماتغلي كويس وتاخد قوام حلو مش خفيف ولا تقيل


حطي المكرونه المسلوقه في الحله ألي فيها الصلصه الحمرا وقلبي كويس






وبعدين حطي نص المقدار في الصينيه وبعدين طبقة لحمه

وبعدين باقي مقدار المكرونه
وبالمعلقه وزعي الكريمه علي الصينيه بحيث انك تغطيها كلها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ودخليها فرن سخن 10 دقايق بس من تحت
وبعدين شغلي الشوايه وحمريها من فوق




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ودي شكلها من جوه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
miro
سوبر مامى
miro


عدد المساهمات : 155

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 22 مارس - 13:48

وااااااااااااااااو ايه يا بنتي ده
انت عارفة اننا مدمنين مكرونة
كده بقى انا هلجأ في الملف ده
ولو اني مش عايزة اعمل لجوزي حاجة لكن علشان خاطرك انت بس هجرب فيه ههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عطرالشموع
بروفيسور السرب
avatar


عدد المساهمات : 921

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 22 مارس - 13:54

واااااااااااااااو
واااااااااااااااااااااااااااااو
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو
لبعد بكره دانت جايالي على الجرح
ياريت بقى نركز كمان مع البطاطس حبيبه روحي هههههههههههههه
باشا من يومك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Egypty
Admin
Egypty


عدد المساهمات : 712

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 22 مارس - 14:45

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الله يسامحك كمان وكمااااااااااااااااااااااااااااان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
miro
سوبر مامى
miro


عدد المساهمات : 155

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 23 مارس - 8:51

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




اول تطبيق بجد تحفة تحفة

عملت الباستا بس منغير جبنه على الوش لاني حسيتها هتبقى تقيلة بس بجد طلعت وهم وعملت جنبهم كبيبة وبطاطس محمرة وفي السرييييع يا هبة احبك كده وانت فهماني ههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 23 مارس - 9:52

ميرو ماشاء الله عليكي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

علي فكره ممكن نستبدل القشطه والحليب بكريمه سايله بس انا ماكانش عندي

بألف هنا ياقمر ويالا عايزين وصفاتك انتي كمان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 23 مارس - 10:43

طبعا المكرونه دي روووووووووووووحي
اكتر حاجه بحبها علشان سهله و سريعه و ممكن تبقي وجبه متكامله لو حطينا بروتين و خضار معاها

مكرونه السي فود
بنجيب تومه و نحمر فيها ربع كيلو من كل من
سيبيا مقطعه مربعات- جمبري

و بنجيب اصابع كابوريا و بنقطعها مربعات(الكميه اللي تحبيها)
طبعا بنحط السيبيا الاول لحد ما تدخل ف السوا ننزل بالباقي
و ف حله تانيه بعمل صلصه للمكرونه عادي بصله بنحمرها ف زيت زيتون و طماطم معصور و متصفيه
و نستني لحد ما تتسبك و بنحط عليها التوابل اللي هي كاري- بابريكا- فلفل اسود- زعتر -جنزبيل بودر-شطه للي بيحبوها مشطشطه
نقوم ننزل بالسي فود علي الصلصه
و تكون المكرونه علي حله تانيه بتتسلق
و نصفيها و نحطها علي الصلصه
او ممكن نحط المكرونه ف الطبق و من فوق الصلصه بالسي فود احلي
بس زوجي بيحب الطريقه الاولي
سوري بقي مش مبينه اوي شكل السي فود فيها لاني مقطعاه صغير

يلا يا رب تعجبكوا مصورها سرقه جوزي كان جعان و صورت فالسريع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 23 مارس - 10:44

المكرونه بالتونه من مطبخي










الكميه لشخصين فقط

المقادير

علبه تونه قطعه واحده
بصله كبيره
فلفل اخضر رومي
1 جزر
2 طماطم كبيره
فص توم كبير
مايونيز
بهارات
فلفل اسود- كاري-جنزبيل-بابريكا- ملح
نص كيس مكرونه و يفضل قواقع



الطريقه:
نضع الماء و الملح و الزعتر علي النار حتي تغلي ثم نضع المكرونه بعد ما الميه تغلي
نحمر زيت الزيتون و نضع عليه البصله حتي تصفر ثم الفلفل الملون مقطع مربعات
و الجزر مبشور و فص توم كبير مفروم

نضع الطماطم مقطعه ف الكبه حتي تصير قطع صغيره
و نضعها علي الخليط السابق حتي تنشف قليلا
نصفي التونه من الزيت و نضعها و نفتتها قليلا
و نضع 3 ملاعق كبيره مايونيز و البهارات
و نقلب ثم نضع المكرونه بعد ما تصفي
و بالهنا و الشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 23 مارس - 10:45

مكرونه بالسجق
جبت السجق و قبل ما يفك
قطعته
و بعدين حطيت حته سمنه صغيره تسخن و قمت حاطه السجق
و قطعت بصل و حطيته عليها بردوه
و قطعت فلفل رومي بالطول
و جزر بالطول
و عصرت طماطم و صفيتها و حطيتها لحد ما اتسبكت كده قمت رشه عليها بابريكا
و كاري و فلفل اسود
و كان في حله تانيه بسلق فيها المكرونه و انا شغاله ف الخلطه دي
قمت حاطه المكرونه بعد السلق
و قلبت و حطيتها ف صينيه و علي الوش جبنه
و بالهنا و الشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 23 مارس - 10:48

يلا بسم الله ما شاء الله
مكرونه بالجمبري

امبارح مكنش ليا اي مزاج اطبخ و لا اقطع بصل و لا توم و لا طماطم حتي
روحت اجيب محمد لقيت ماما جيبالي جمبري
اخدته و روحت و قلت فرجت بس لسه هحط بصل او توم ف الكبه و اغسل
المهم خطرت علي دماغي فوكيره
جبت حله مليتها ميه و ملح علشان اسلق مكرونه
و جبت حله تانيه و حطيت فيها شويه زيت زيتون و حطيت عليه بابريكا فلفل اسود كاري كركم زنجبيل كزبره ناشفه
و قلبت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و بعدين قمت حاطه الجمبري و قطعت فلفله بايدي و انا واقفه (كسل بقي)

و بعدين لما الجبري لونه اتغير حطيت شويه صغيره لبن
و قلبت و بعدها حطيت شويه صلصه علي حسب اللون و ميه صغيره

و استنيت لما اندمج كله مع بعض
كانت المكرونه اتسلقت
حطيتها ف الاطباق و عليها الجمبري
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأحد 10 أبريل - 19:15

الوصفه لمادو

مكرونه نورا

دى مكرونة نورا يا بنات جربوها بجد تحفه
مكرونة اسبجتى قسميها نصين بس واسلقيها بس متتهريش
وهى بتتسلق تجيبي فى حلة صغيرة عشان الصوص اصغر بصلة عندك متقطعة ناعم جدا دبليها فى شوية زيت بس متحمريهاش عشان متمررش وفص ثوم صغير مدقوق ودبليهم شوية وبعدين حطى كوباية لبن وكوباية مية ونص مكعب ماجى وملح وفلفل وبسسسسسسس
لما يغلى المية واللبن تكونى مجهزة نص كوب لبن مدوب فيه معلقة دقيق كبيرة وحطيى وقلبى وتكونى مقطعة قلقل رومى صغير ومشروم حطيهم وقلبي شوية 5 دقايق عشان الفلفل يطرى وبعدين رشي زعتر اخضر او مجفف او اوريجانو حسب اللى عندك بس مش زعتر ابو سمسم بتاع الدقة خلو بالكو وبقدونس مفروم واطفى عليها
تكون المكرونة اتسلقت صفيها بس متشتطفيهاش واغرفى وعليها الصوص ودوقو احلى طبق مكرونة.اماني 61 هي اللي عملتها جزاها الله خيرا


عدل سابقا من قبل omyosef في الأحد 10 أبريل - 19:18 عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأحد 10 أبريل - 19:17

الوصفه لورده مفتحه

كان عندي بواقي مكرونه و طبعا استحرمت ارميها و كمان كسلت اعملها بيتزا كالعاده
قلت افتكس حاجه جديده و اجرب يمكن تعجب محمد

جبت باقي
المكرونه و ضربتها ف الكبه مع بصله و فلفل اخضر و جزره و بقدونش و فراخ مستويه
و حطيت قطعه جبنه لافاش كيري و معلقه مايونيز
و كاري و طبعا
المكرونه كانت متحدقه بس زودت شويه صغيرين و رشه بابريكا

و صبعت و علي البيض و بعدين البقسماط
و علي الزيت يكون سخن لاززززززززم بس المكونات تكون بارده يعني ممكن بعد ما نصبعها ندخلها الفريزر

و دوقي الكفته مقرمشه من بره و طريه و لذيذه من جوه
كان نفسي اصورها بس مش لحقت كنا جعانين مووووووووت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالإثنين 11 أبريل - 0:27

وصفه لروشانا جوعتين جدااا دلوقتي وانا بنقلها هههههههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مكرونة بالجمبرى سرييييييييييعة


مكرونة مسلوقة
صوص مكرونة جاهز هحط صورته
جمبرى صغير مغسول ومتنضف
نص باكو عصيان اكابوريا البينك دى علاء الدين
بصلة صغيرة
فص توم
رشة كارى وفلفل اسود
زيت

الطريقة:

نشوح بصلة صغيرة مفرومة مع الزيت ونضيف الجمبرى ونقلب هينزل ميتة ويشربها
نضيف الملح والكارى والفلفل ونقلب
نضيف عصيان الكابوريا المقطعة

نضيف فص التوم المبشور ونقلب

وبس نجيب طبق مكرونة ونضيف عليه الخليك السابق وعلى الوش صوص مكرونة انا استخدمت اللى بالريحان وصورته تحت

ممكن تاكلية بخليط السي الفود بس من غير اضافة الصوص حلو جدا

وممكن بدل الصوص الاحمر تضيفى صوص بشاميل ابيض رائع على البحريات برضه


هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 90KB.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية....




هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 77KB.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية....




هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 65KB.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية....



هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 960x1280 و بحجم 75KB.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية....



سامحونى الطبق مش متظبط كويس كنت جعانة جدااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالإثنين 11 أبريل - 0:31

دي وصفة ام خالد شكلها فظييييييعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



مكرونه بالخضار



جيبالكم النهاردة مكرونة سهلة جدا
والولاد هيحبوها من الوانها

مكرونة بالخضار

المقادير
مكرونة إسباجيتى مسلوقة
بصل شرائح
فص ثوم شرائح
جزر شرائح
فلفل الوان شرائح (أنا كان عندى أخضر فقط )
ممكن كوسة شرائح
ملح / فلفل / زنجبيل ظازة او جاف /صويا صوص


الطريقة بالصور

تسلق المكرونة وتصفى ويوضع عليها ملعقة زيت زيتون







يشوح البصل والثوم بمعلقة زيت زيتون
ثم يضاف الخضار الجزر والفلفل والكوسة







وبعد ان يذبل شوية







ثم نضيف المكرونة والملح والفلفل والزنجبيل والصويا صوص ونقلب










وممكن نضيف صدور دجاج مقطعة رفيع او لحم مقطع رفيع جدا زى الشاورما
وبالهنا والعافية

ويا رب تكون عجبتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 15 يونيو - 19:27

طاجن مكرونه فرن روووووووووووووعه


نسلق المكرونه عادي ونصفيها
وفي نفس الحله نحط معلقتين زيت وعصير طماطم ومعلقة زعتر ناشف افركيها عليها وكيس لحمه عصاج من الفريزر او عصجي لحمه لو مش عندك
وملح وبهارات ويغلو غلوتين ونضيف المكرونه ونقلبها كويس كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونحطها في طاجن ونكون في نفس الوقت حطينا كوب حليب ومعاه معلقتين دقيق علي النار مع التقليب المستمر
ولما تتخن نضيف 4 معالق كبار جبنه سايحه وبسسسسسسسسس
من غير ملح ولا اي حاجه تاني

نوزع الكريمه علي المكرونه ونرش كميه محترمه جبنه رومي مبشوره وشوية موتزاريلاا وبسسسسسسسسس

دخليها الفرن بس الجبنه تسيح وكلي وادعيلي
طعمها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بجد هتعشقي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم دينا

أم دينا


عدد المساهمات : 162

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالأربعاء 15 يونيو - 23:04

روعة يا أم يوسف

تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
تسلم ايديكم

تسلم ايديكم


عدد المساهمات : 12

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالخميس 16 يونيو - 10:28

روووووووووووووووووووووووووووووووووعه تسلم الايادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالثلاثاء 5 يوليو - 2:31

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أقدم لكم اليوم طبق السباكيتي بطريقة تقديم
لطيفة ومريحة وطعم رائع تفضلوا

المقادير
كيس سباكيتي 500 غرام
أربع بصلات متوسطة
ربع كيلو دجاج مسلوق ومفروم ناعما
حبتا فلفل أخضر احداهما حارة ان رغبت
حبتا طماطة
ثلاث ملاعق معجون طماطة
مكعب ماجي
نصف كوب زيت
جبنة موزاريلا مبشورة للوجه
ملح+فلفل أسود+بهارات مشكلة

الطريقة
لتحضير الحشو يفرم البصل ناعما
ويحمس بقليل من الزيت حتى يذبل
يضاف الدجاج المفروم والملح والبهارات
ويقلب جيدا
ثم تفرم حبتا الفلفل والطماطة ناعما وتضاف
للدجاج ويقلب المزيج جيدا حتى يذبل الفلفل
والطماطة فتصبح الحشوة جاهزة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

تسلق السباكيتي بماء مملح وقطرات
من الزيت مع الأبقاء على طولها دون تكسير
حتى تنضج فنصفيها
ممكن اضافة قليل من الماء البارد كي لا تلتصق
ببعضها
نأخذ حزمة من السباكيتي ونلفها على
ثلاثة أصابع من أيدينا بهيئة عش ونضعها بحذر
في صينية مناسبة نكرر العملية حتى ينتهي
المقدار فنحصل على أعشاش مرتبة جنبا الى
جنب في صينية الفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الآن نملأ الأعشاش بحشوة الدجاج
التي حضرناها مسبقا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نخلط معجون الطماطة بباقي الزيت
وكوب من الماء ونذوب معهم مكعب ماجي
ونسكب الخليط على الأعشاش بواسطة ملعقة
كبيرة بهدوء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ندخلها فرنا متوسط الحرارة حتى
تتشرب الصلصة وتتسبك جيدا
نخرجها من الفرن ونوزع جبنة الموزاريلا
المبشورة على كل عش
ثم نعيدها الى الفرن ونوقده من الأعلى
حتى تسيح الجبنة وتتحمر
نخرجها وتقدم حالا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بالعافية عيني
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالإثنين 21 نوفمبر - 10:19

ودول طبقين مكرونه صيني ومكرونه بالتونه

لما بفتح كيس مكرونه بقسمه اتنين عشان التنوع


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
roshana
Admin
avatar


عدد المساهمات : 953

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالإثنين 21 نوفمبر - 10:32

ما شاء الله الطبق يجنن واللى فى الطبق كمان اى حاجة فيها مكرونة اكيد حلوة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
um susu
ملاك السرب
avatar


عدد المساهمات : 351

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالإثنين 21 نوفمبر - 10:43

ما شاء الله تبارك الله

وصفات تجنن

تسلم ايدكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالإثنين 21 نوفمبر - 12:50

ما شاء الله
على الطبق واللى فى الطبق Smile
تسلم ايدك يا هبه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
naninany

naninany


عدد المساهمات : 2

باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Empty
مُساهمةموضوع: رد: باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق   باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق Icon_minitimeالسبت 21 يناير - 10:29

شكرا على المكرونة الحلوة والجميلة بكل الطرق Smile

وعلى فكرة كان طعمها جميل قوىVery Happy
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
باستا..فيوتشيني ..بشاميل..تشاينيز .. مكرونات بكل الطرق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الطرق الشهيه للفراخ المشويه
» احلي واخف مكرونه بشاميل وطبعا بالصووور
» ساندوتشات بكل الطرق ..للمدرسة ..فطار وعشا و حتى غدا فى السريع
» الكنافه بكل الطرق
» السمك الفيليه بكل الطرق

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا :: كل صنف بكل الطرق المجربه-
انتقل الى: