لاييييناس
بردو من كام يوم عملت كبدة بانيه وطلعت تحفة لما كان اخت جوزى عندى على العشا
تتبيلة
الكبدة..خل حواى نص كوب+4 ليمون+توم مفروم+كسبرة ناشفة+كمون +فلفل
اسود+فلف اخضر رومى مفروم وممكن الحراق وممكن اضافة الشطةوملح
الخلطة دى تتنقع فيا الكبدة على قد ما ربنا يقدرك ممكن تقعد لحد 3 ايام فى التلاجة....والحكاية دى جوزى عرفها من مطعم
الكبدة بتطلع تحفة ومش بتشد نهائىم
ممكن تتتقطع اسكنرانى وتضيفى لها طماطم ساعة السوا ..وممكن تحطيها فى دقيق وبيض وبقسما ...او دقيقوملح وكمون وردة...وتتقلى
ولادى بتعجبهم المقلية وبتطلع طرية ومش بتشد بسبب الخلطة