منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 اصناف مجربه لام جميله

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

اصناف مجربه لام جميله Empty
مُساهمةموضوع: اصناف مجربه لام جميله   اصناف مجربه لام جميله Icon_minitimeالثلاثاء 25 يناير - 11:40

كول سلودون**
نصكرنبه2 جزرة مقشرةومبشورة2 معلقةسكر2 معلقةخلنص كوب كريمة لبانى (قشدةالخفق)5 معالقمايونيزربع كوبحليبذرةملحالطريقةنقطع الكرنب قطع صغيرةجدانضع الجزر المبشور على الكرنب و نخلطهمببعضفى طبق غويطنضعالمايونيز + الكريمةاللبانى + الحليب + الملح + الخل + السكرونقلبهم كويس جدا معبعضنصب الخليط على الكرنب بالجزر ونقلبه كويس جدا لحدماالخلطه تبقى فىالكرنب كلهضعيها فى اناء زجاجى او بلاستيك وضعىقطعة نايلون على وش الطبقودخليها الثلاجة مايقلش عن ساعتينوبالهناوالشفاملحوظة:كل ما تترك فى التتبيلة كل ماتبقىاحلى



شوربة العدس



احلى حاجة لو عوزاها زي بتاعتالمطاعم الفاخرة,,,
انك لما تطفي عليها وخلاص هتحطيها زودي عليها نص كوباية كريمةلباني...بجد بتفرق جدااااااااااوتخليها طعمة وغنية قوي...جربوها علىضمانتي,,
انا بحط الكريمة على شوربة العدس والطماطم بجد بتفرقهاقوي انا عندي شوربه الطماطم لازم احط عليها كريمه لباني فعلا بتفرق جدا في الطعم ولمامش بيكون عندي كريمه بادوب معلقه دقيق باللبن واحطها عشان تتقلها ....

شوربة الطماطم



5 حبات طماطم كبيره
1
بصله
1
جزرفصينتوممعلقه دقيقمعلقهسمنهكريمه لباني أوقشطه

الطريقه:
نقلب الدقيق مع السمنهعلي النار حتي يصفر ثم نضع الطماطم المقطعه والبصل والجزر بعد تقطيعهم (مش مهم ممكننقطعهم كبير لأنه هنضربهم في الخلاط بعد كده) ونضع التوم ونتركه علي النار لغايه مايستوي

بعد ما يبرد نضربه في الخلاط ونحطه علي النار ونحط عليه الملح والفلفلوالبهار ومكعب مرقه دجاج وفي الآخر شويه كريمه لباني أو قشطه ....وبالهنا والشفا
تارت الجبنه
1
كوبدقيق
1/2
كوب زبده جامده مقطعه مربعات
1/4
كوب ميه ساقعهذره ملح-ملعقهزعتر
300
جرام جبنه رومي مبشوره
1
كوب لبن
2
بيضه-فلفل اسود



فيالعجانه نحط الدقيق + الذبده + الملح و الزعترتعجن لغايهما تبقي زي الرملو العجانهشغاله نزود الميه لغايه ما تعمل عجينهنفرد العجينهفي الصنيه

ترش مقدار الجبنه الرومي علي العجينهنخلط البيضواللبن والفلفل مع بعضو نحطهم عليالجبنه

تدخل الفرنلمده 45 دقيقه او لغايه ما تتحمر بالشكل ده و نخرجها "يممممممم يمم ريحتها نجنن

ترك تبرد شوه و تقطع و تقدم

تشيكن كييف (Chicken Kiev)


المقاااااادير:


صدور فراخ مخلية
ملح - فلفل
بهارات فراخ - خلطةبهاراتي
عصير ليمونة - معلقتين خل
الحشو:
3
معالق زبدة كبار بدرجة حرارة الغرفة
(
قطعتينجبنة كيري – مواتزريلا او شيدر او رومي) اختياااري انا بحب طعم الجبن مع الفراخ
ثوم مفرومنصف ليمونة – ملح – فلفل – بقدونسمفروم
بيض بلبن وملح فلفل – دقيقبقسماط بفجيتار


الطريقة:
1-نتبل صدور الفراخ بالبهاراتكلها


2- نحضر الحشوة
نخلط الزبدة مع ثوم مع بقدونس مع كيريومواتزريلا وملح وفلفل وليمون
3- نحضر صدر الفراخ ويكون مفتوحمن النصف ونضع خلطة الزبدة في كيس بلاستيك واقطع الطرف وتحشي كل قطعة
او ممكن تحشي بمعلقةعاااادي
4- ثم تلف علي بعضها وتقفلبخلة
وممكن تكون رول صغيرة


5- نحضر طبق فيه بيض بلبنبسيط وملح وفلفل وطبق تاني دقيق وطبق ثالث بقسماط بفيجيتار
نضع الصدور في الدقيق ثمالبيض ثم البقسماط
ويغطيجيداااا
6-بعد ما نخلص الكمية كلهاااا يغطي الطبقببلاستيك او استريتش
ويوضع في الفريزر سااعتينوالافضل تحفظ قبلها بفترة
انا باحضرها واضعها في طبق واغطيها وتفرز لحينالاستخدام
7- تقلي في زيت غزير مع التقليب جيدا حتيتستوي جيدااااا
ثم نقطعهاشراااايح وتقدم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اصناف مجربه لام جميله
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اصناف عيد ميلاد سجى
» اصناف مختارة لتادو
» وصفات مجربه لام مريم العسل
» ملفات مصورة للاكل مجربه
» قصه جميله للشيخ محمد حسان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: