منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 لازاااااانيا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

لازاااااانيا Empty
مُساهمةموضوع: لازاااااانيا   لازاااااانيا Icon_minitimeالأحد 26 ديسمبر - 11:32

طريقتي ف اللازانيا
بصوا انا مش بسلق اللازانيا اي كان نوعها اوك بس ليا تكنينك ايه بقي
بزود صوص الطماطم اوووووووي و ميكونش تقيل
و بزود علي الباشميل الجبنات اللي عوزاها زود جبنه رومي و ريكفور و شيدر و موزريلا
يعني بعمل اول حاجه طبقه بشاميل و بعدين طبقه لازانيا و بعدين لحمه و بعدين باشميل و بعدين لازانيا اوك

بعصج اللحمه بدون دهون و بزود معاها بصله و فلفل رومي و جزر و بعدين بعصر طماطم و ازود معاها شوربه و احطها علي اللحمه و معاها التوابل زعتر فلفل اسود كاري بابريكا
و بهار لحمه لو عندك
و بحط اللحمه بالصوص و هو سخن علي اللازانيا اللي مش مسلوق
بس لازم اعملها من بالليل علشان اللازانيا تشرب الصوص و تطري

و في الطريقه دي كمان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

لازاااااانيا Empty
مُساهمةموضوع: رد: لازاااااانيا   لازاااااانيا Icon_minitimeالأحد 26 ديسمبر - 11:34

حياكم على لزانيا البيتزا من مطبخ العنوود
عشى
رووووعه ولذيذ

اول
شي جهزي الباشميل

وطريقتي
في الباشميل شوي مختلفه عن الطريقه العاديه

احط
حليب كامل الدسم في جدر مع 3ملاعق زبد ومكعب ماجي

وفلفل
اسود و4ملاعق نشا للتر الحليب خلطي المكونات لين تغلظ معاك

ماعجبتك
طريقتي سوي باشميلك اللي تحبينه

اسلقي
اللازنيا نص سلق واحينا مافي داعي للسلق

بس
انا كنت مستعجله

ملاحظه
لما تسلقي اللازنيا ضيفي زيت للماء

جهزي
حمسة لحم مفروم

في
بايركس الفرن حطي باشميل في القاع

طبقه
لازنيا






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حطي
صوص بيتزا مثل اللي تحطيه في البتزا انا استخدم ماركة امريكانا

واللحم
والجبن المبشور

طبقه
من اللازنيا وعليها باشميل وعقب زيتون مع فطر وجبن
وفلفل رومي
حطي
اي مكونات تحبينها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



طبقه
اخرى لازنيا وعليها باشميل

رشي
على الوجه جبن مبشور

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غطي
البايركس بقصدير ودخليها فرن حار مسخن مدة

40
دقيقه
عقب شيلي القصدير وحمري الوجه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اتمنى
ان اللازنيا عجبتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لازاااااانيا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: