طريقتي ف اللازانيا
بصوا انا مش بسلق اللازانيا اي كان نوعها اوك بس ليا تكنينك ايه بقي
بزود صوص الطماطم اوووووووي و ميكونش تقيل
و بزود علي الباشميل الجبنات اللي عوزاها زود جبنه رومي و ريكفور و شيدر و موزريلا
يعني بعمل اول حاجه طبقه بشاميل و بعدين طبقه لازانيا و بعدين لحمه و بعدين باشميل و بعدين لازانيا اوك
بعصج اللحمه بدون دهون و بزود معاها بصله و فلفل رومي و جزر و بعدين بعصر طماطم و ازود معاها شوربه و احطها علي اللحمه و معاها التوابل زعتر فلفل اسود كاري بابريكا
و بهار لحمه لو عندك
و بحط اللحمه بالصوص و هو سخن علي اللازانيا اللي مش مسلوق
بس لازم اعملها من بالليل علشان اللازانيا تشرب الصوص و تطري
و في الطريقه دي كمان