منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

  المقلوبه بطريقتي الخاصه

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

 المقلوبه بطريقتي الخاصه  Empty
مُساهمةموضوع: المقلوبه بطريقتي الخاصه     المقلوبه بطريقتي الخاصه  Icon_minitimeالخميس 14 أكتوبر - 10:24

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




دي طريقتي في المقلوبه



الحمدلله كل ألي اكلها عجبته اوي وبالذات جوزي مسميها



المقلوبه الوهممممممممممممممممممم


شوفو الصوره الاول



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 1024x768 و بحجم 170KB.






المقادير




بتنجان+بطاطس +فلفل رومي+جزر مبشور+طماطم متقطعه سلايز+بصله+فص توم+زيت نباتي+ملح فلفل بهارات

قطع لحمه متقطع وسط
كوب رز بسمتي







الطريقه

اسلقي اللحمه عادي بطريقتك
انقعي الرز بعد غسيله بمايه وخل وملح نص ساعه وبعدين صفيه وحطي معلقتين زيت علي النار وقلبي الرز شويه وبعدين حطي كوب ونص مرقه من بتاعة اللحمه وظبطي الملح ولما يغلي غطيه ووطي النار وقبل مايتشرب حطي معلقة حليب وقلبي وبعد ما يستوي اطفي عليه







علي فكره دي احسن طريقه للرز البسمتي الابيض وعن تجربه وممكن لو هنعمله مع خضار نضيف معلقة سمنه في الاخر ونغطي بيطلع تحفففففه




نرجع لمقلوبتي

قطعي البطاطس والبتنجان والفلفل مكعبات واقليهم في الزيت وصفيهم كويس
هاتي طاسه وحطي معلقتين زيت وحلقات الطماطم وقلبيهم علي الوجهين بحيث انك تحمريهم سنه وبعدين هاتي القالب بتاع الكيك ألي بيتفك وبطنيه بالفويل ورصي قطع الطماطم علي دايره وسيبي المنتصف فاضي عشان اللحمه بعد كده
نرجع للطاسه حطي البصل وبعدين التوم المهروس وقلبي دقيقه حطي الجزر وقلبي وبعدين اللحمه والبطاطس والبتنجان والفلفل وقلبيهم مع بعض وظبطي الملح والبهارات واطفي النار
رصي قطع اللحمه في القلب في النص وضيفي عليهم باقي الخلطه وساوي بالمعلقه كويس وبعدين طبقة الرز واضغطي بالمعلقه وغطي القالب بالفويل ودخليه الفرن ربع ساعه وطلعيه يبرد شويه وبعدين اقلبيه علي طبق التقديم وافتحيه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 1024x768 و بحجم 170KB.


ودي صوره من الجنب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 1024x768 و بحجم 93KB.



وبالف عافيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ورده مفتحه

avatar


عدد المساهمات : 404

 المقلوبه بطريقتي الخاصه  Empty
مُساهمةموضوع: رد: المقلوبه بطريقتي الخاصه     المقلوبه بطريقتي الخاصه  Icon_minitimeالأربعاء 6 يوليو - 13:39

جميله اوي يا ام يوسف
ما شاء الله
ان شاء الله لازم اجربها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

 المقلوبه بطريقتي الخاصه  Empty
مُساهمةموضوع: رد: المقلوبه بطريقتي الخاصه     المقلوبه بطريقتي الخاصه  Icon_minitimeالأربعاء 6 يوليو - 17:17

اكلك فظييييييييع يا هبه
ماشاء الله
تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المقلوبه بطريقتي الخاصه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» احلي واسرع حواوشي مصري بطريقتي الخاصه جدااااااااااا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: