منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)

منتدى سرب الحمامات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحمامأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

 

 الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب
avatar


عدد المساهمات : 704
الموقع : k.s.a

الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Empty
مُساهمةموضوع: الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي   الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Icon_minitimeالثلاثاء 13 ديسمبر - 23:02

بسم الله الرحمن الرحيم

اول مره اكل الخرشوف عند مرات بابا جوزي ربنا يذكرها بالخير دايما

بصراحه حبيته اوي طبعا عشان مغذي في الاول وثانيا طعمه لطيف مش وحش

ممكن يتعمل بالخرشوف الطازه لما تنضفيه كله من الورق وتاخدي القلب وتشيلي الي جواه وتقوريه

انا بجيبه فريزون واريح نفسي

سهل اوي

عصجي لحمه وبعدين اعملي تسبيكه عاديه

بصله مع سمنه او زبده وبعدين ضيفي توم ولما تصفر عصير طماطم وملح وبهارات وتغلي بس غلوه من غير ماتتسبك اطفي النار

قطعي جزر حلقات ورصيهم في قعر بايركس ورصي عليهم الخرشوف واحشي كل واحده عصاج وصبي التسبيكه عليهم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

واهم حاجه التسبيكه تبقي كتير لأنها هي الي هتسوي الخرشوف

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

والحته دي افتكاسه من عندي وادت طعم فظييييييعه رشيت علي الوش جبنه رومي مبشوره وغطيته بفويل لمدة نص ساعه وبعدين شيلت

الفويل عشان يتحمر بس طبعا نطمن الخرشوف استوي من تحت كويس اويييي



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mado

mado


عدد المساهمات : 2612

الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Empty
مُساهمةموضوع: رد: الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي   الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Icon_minitimeالثلاثاء 13 ديسمبر - 23:50

ما شاء الله يا هبه
تسلم الايادى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
om khaled

om khaled


عدد المساهمات : 238

الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Empty
مُساهمةموضوع: رد: الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي   الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Icon_minitimeالأربعاء 14 ديسمبر - 4:59

ماشاء الله يا هبة
انا بعمله بنفس الطريقة بس من غير الجزر
تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
um susu
ملاك السرب
avatar


عدد المساهمات : 351

الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Empty
مُساهمةموضوع: رد: الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي   الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي Icon_minitimeالأربعاء 14 ديسمبر - 8:03

تسلمي يا حبي شكله مشهي

احنا اصلا في العراق مافيش خرشوف خالص

وكثر ما كنتوا تتكلموا عنه حبيته ومرة بالصدفة لقيت معلب..اشتريت علبة وحطيت الخرشوف في البايركس وفوقها لحمة معصجة وصلصة بشاميل (سمعت الطريقة دي من ام انجي ربنا يكرمها) وفوقها زودت شوية جبن موزريلا

بس بصراحة ماحدش مننا حبينا ده ولا ايه كمان اديته للقطة هي كمان ما اكلتوش هههههه يمكن عشان الخرشوف طعمه جديد علينا مش عارفة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الخرشوف المحشي بطريقة مرات ابو جوزي جربيه وادعيلها وادعيلي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كفتة الجمبرى بصلصة الطماطم بطريقة منال العالم
» شيبس بطريقة اخرى
» قولي لكنتاكي باااااااااي وجربي الفراخ المقرمشه في الفرن بطريقة منال العالم
» الباذنجان المخلل بطريقة جديدة
» كانيلونيي بطريقة جديدة بالصور ل وردة مفتحة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: مطبخ سرب الحمامات :: اصناف للغدا والعشا-
انتقل الى: