منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)


منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحماممكتبة الصورس .و .جبحـثالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» فطاير بالجبنه الشيدر و الزيتون
اليوم في 0:01 من طرف kampakampa

» طريقه عيش السرايا بالصور لفيميل
اليوم في 0:00 من طرف kampakampa

» طريقه عمل الكحك والبيديفور لسرب الحمامات
أمس في 23:59 من طرف kampakampa

» حلويات العيد من مطبخى
أمس في 23:58 من طرف kampakampa

» الكرواسون الفرنسي
أمس في 23:58 من طرف kampakampa

» معجون التمر لام خالد
أمس في 23:56 من طرف kampakampa

» طريقه عمل السابليه بالصور لام خالد
أمس في 23:55 من طرف kampakampa

» عزومتي لأصحاب زوجي
أمس في 23:54 من طرف kampakampa

» فرن غاز بلت ان - شفاطات هرمى ( للاتصال 01224263931 )
أمس في 13:26 من طرف dodomerod

» مسطح بلت ان - شفاط البا ( للاتصال 01224263931 )
أمس في 13:13 من طرف llog76

» اجهزه بلت ان جليم جاز – شفاطات بلت ان جليم جاز- افران بلت ان جليم جاز ( تراست جروب 01117172647 – 012
أمس في 12:25 من طرف فيتاجرين لاند

» مطابخ خشب طبيعي – مطابخ ارو – مطابخ زان – مطابخ اكليريك تراست جروب 01210044703 – 01117172647
أمس في 12:23 من طرف فيتاجرين لاند

» توكيل جليم جاز ايطالى اصلى – افران غاز بمروحة بلت ان – فرن جليم جاز ( تراست جروب 01117172647 )
الإثنين 15 ديسمبر - 14:22 من طرف فيتاجرين لاند

» شركه مطبخ – شركات مطابخ - تراست جروب - مصر الجديده – مدينه نصر – المهندسين
الإثنين 15 ديسمبر - 14:21 من طرف فيتاجرين لاند

» اروع تشكيله مطابخ عالميه 2015 تراست جروب 01117172647 - 01210044703
الأربعاء 10 ديسمبر - 15:55 من طرف فيتاجرين لاند

» توكيل اجهزة بلت ان جليم جاز مصر الجديده – مدينة نصر - المهندسين ( تراست جروب 01117172647 )
الإثنين 8 ديسمبر - 10:57 من طرف فيتاجرين لاند

» احدث تصاميم مطابخ كلاسيك 2015 تراست جروب 01117172647 - 01210044703
الإثنين 8 ديسمبر - 10:45 من طرف فيتاجرين لاند

» احدث تصاميم مطابخ مودرن 2015 - احدث تصاميم مطابخ كلاسيك 2015(تراست جروب 01210044703 – 01117172647)
السبت 29 نوفمبر - 15:57 من طرف فيتاجرين لاند

» جريل 30 سم – جريل بلت ان – ميكرويف بلت ان – قلايه بلت ان – شوايه بلت ان ( 01117172647 – 01210044703
الأحد 23 نوفمبر - 17:07 من طرف فيتاجرين لاند

» البا – جليم جاز – بومبانى – سيمنس – ليبهر – ايكوماتيك – سيلفرلاين – جورينيا
الخميس 20 نوفمبر - 16:44 من طرف فيتاجرين لاند

Free counters!
شاطر | 
 

 بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الأحد 10 أبريل - 20:00

بسم الله الرحمن الرحيم


الموضوع ده للفليه بكلللللللللل الطرق
وممكن طبعا نطبق اي طريقه مع قطع الفراخ العاديه لو لقيناها تنفع


اولا

تشيكن رول بالخضار

الاول نتبل البانيه شويه مع الخلطه دي

بصل مفروم وتوم مفروم وطماطم مبشوره وخل وملح وبهارات وفلفل اسود
نسيبه شويه ساعه او اتنين


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نجيب طاسه ونحط فيها معلقيتن زيت وبصله صغيره متقطعه ولما تدبل نضيف شوية خضار مشكل وملح وبهارات ونقلبهم شويه
لحد ماالخضار يستوي ونطفي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعدين نجيب القطع الكبيره من البانيه الي ينفع تتلف ونحشيها بالخضار ونلفها رول ونقفلها بخلة اسنان

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعدين اتبقي معايا حتت فراخ في التتبيله حطيتها في طاسه ولما اتشوحت شويه حطيت باقي الخضار ايل اتبقي من الحشو
وقلبتهم شويه دقيقتين بس لأنها هتكمل سواها في الفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نجيب طاسه تانيه وفيها زيت ونقلب فيها رول الفراخ لما يتحمر من كل الجوانب وبعدين ندخله الفرن وجنبه خلطة الفراخ الي عملناها
ونرش من فوق جبنه موتزاريلا
وبسسسسسسسسسسسس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الريحان ايل في الطبق من الريحانه ايل انا زرعاها ههههه
والله طعمها تحفففففففه وتستاهل التعب

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب





عدل سابقا من قبل omyosef في الأحد 10 أبريل - 20:11 عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الأحد 10 أبريل - 20:05

الوصفه دي لنقطه

تشيكن الا جريييييييييييك....بطريقتى

المقادير
هنقول لحوالى نص ك فراخ بانيه
2 بصلة كبيرة مفرومة ناعم
بقدونس مفروم
فصين توم مهروسين
بهارات مشكلة
جزرة كبيرة مبشورة
فلفل مقطع مكعبات
نحط على البصلة والتوم والبقدونس البهارات
"كمون -ملح وفلفل - قرفة- جنزبيل بودر-كسبرة ناشفة
- توابل فراخ اللى بتحبيها كارى-كركم
ونسيه شوية لما البصل ينزل ميته وممكن نعصر البصل عادى
ناخد المية على الفراخ نكون شرطناها بالسكينة عشان تشرب الخلطة
ونضيف
صويا صوص - عصير ليمون وزبادى وكاتشاب ومايونيز
ونسيبه ليلة ف التلاجة" بتفرق جدا" بجد
الخلطة هتكون خلت الفراخ طرية جدا
وهتتقطع معانا من غير حتى سكينة
واللى عايزة تقطعه بالمقص
التسوية
-
فى طاسة تيفال نحط معلقتين زيت زيتون ونشوح الفراخ لحد ما تشرب ميتها وتلاقى قطعة او اتنين لونهم غير شوية
نشيلهم وهتكون الطاسة سخنة
نحط معلقة كبيرة زبدة تسيح بعيد عن النار ونحط البصل،ياخد لون بس ويدبل ،نضيف الجزر ونقلب ،يبتدى يدبل نضيف الفلفل 3 دقايق كده ونضيف الفراخ ونلفها شوية
واخيرا الخطوة الاخيرة نخلط 2 م ك مايونيز على2 كاتشاب علىم واحدة خل تفاح
ونضيفهم وتقليبة واحدة بس على نار هادية ونطفى
ودوقوها وادعولى
مع بطاطس محمرة وعيش شامى أو بلدى بتبقى جميلة
وللاطفال مع مكرونة مرمرية صغيرة كده على الوش هتعجبهم
والبهنا والشفا

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الأحد 10 أبريل - 20:13

الوصفه دي لروانيو

فراخ مع المكرونه والبروكلى



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/img]
عملت صنف فراخ وطعمه طلع ظريف تبلته بكاتشاب وكمون وتوم و صويا صوص وليمون وسيبتها في التتبيله شويه اقل حاجه نص ساعه وبعد كده شوحتها خفيف وبعدين دخلتها الفرن كملت سوا والصوص بقي بتاعها مفروض يتضاف عالمكرونه بس انا طبعا كنت حسه انه ممكن يبقي شويه مش عاطفي عشان الفراخ كانت فيه فحطيتله شوية ميه وغليته وحطيته في بوله واللي يحب يحط منه عالفراخ او المكرونه
ومعاها كنت عامله بروكلي بشوحه في شوية زيت وتوم وبعد كده ادخله الفرن شويه ومعاه رشة جبنه بارميزان شفت طريقته في فتافيت وبيطلع طعمه حلو

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الأحد 10 أبريل - 20:15

تشيكن الفريدو


المقادير :
1- دجاج فيليه صدور 0
2- كريمه خفق 0
3- اوراق الزعتر يعني ( اورقانو)0
4- ماشروم حسب الرغبه0
5- جبنه كرفت تشدر المقاس الصغير او نصف الكبيره الي علبتها لونها ازرق 0
6- فلفل وماجي0
7- بصل وثوم0


الطريقه:

جيبي قدر حجمه وسط .. ضعي الزيت .. ثم البصل مقطع مربعات.. ثم الثوم بعد مايحمر البصل شوي مو يحترق ..
وبعدين الماشروم ... ثم الدجاج بعد تقطيعه مكعبات صغيره ..

ثم ضعي ماجي وفلفل وشويه ملح عشان الماجي مالح ..

وخلي الدجاج يستوي على نار هاديه
قلبيه كل شويه ..

وبعدين جيبي كريمه الخفق
وصبيها عليها ..
يعني نص كأس يكفي صحن فيليه مبرد واحد ههههه
طيب وبعدين ابشري الجبنه الكرفت فوقها وخليها تذوب
وطفي اول مايصير المزيج ثقيل ..
وبس


ممكن تحطي الخليط مع مكرونه يطلع مره روعه مكرونه باستا صغيره حلزونات او حلقيه

بالهنا والشفاء
__________

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الأحد 10 أبريل - 20:18

بانيه مشوي بطريقتي الخاصه


الطريقه دي يابنات من افتكاساتي المطبخيه
وبجد طعمها حلو اوي وبالذات ان فيها الصويا الحلو والمالح
وكمان مناسبه جداا للي مش بيحبوا القلي وللي بيعملوا دايت

المقادير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بانيه فراخ
3 معلق صويا صوص مالح
معلقة كبيره صويا صوص حلو
معلقة كبيره بودرة توم
معلقتين خل
بهارات وفلفل اسود

وطبعا مش هنحط ملح خاالص عشان الصويا مالح جداا

الطريقه

نخلط كل مقادير التتبيله وننقع فيها البانيه ونسيبها 3 او 4 ساعات


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نجب طاسه تيفال ونحط فيها معلقتين زيت ونشوي البنيه علي الجاهتين ويفضل نغطيها بغطا حله اثناء الشوي
وممكن طبعا علي الجريل او الشوايه الي علي البوتجاز
بس انا طبعا بستسهل عشان الغسيل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وده شكلها النهائي


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبالف عافيه ياقمرات

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الإثنين 11 أبريل - 0:06


والطريقه دي لورده مفتحه وفي السريع المريع علي رأي يمرو ههههه

يلا يا بنات
امبارح كنت راجعه من الشغل تعبانه و ماليش مزاج اطبخ و اسبك
قلت اعمل اكله سريعه
كان عندي صدور فراخ
قطعتها
و بشرت بصله
و جزر و قطعت فلفله رومي بالطول
و قطعت الطماطم علي الفراخ و عصرت عليهم ليمون
حطيت مقلايه علي النار و حطيت شويه زيت و سنه سمنه بلدي

حمرت البصل و بعدين الفلفل
و بعدين الجزر

و قمت نازله بالطماطم و الفراخ
و حطيت معلقه صويا صوص و معلقتين خل
و معلقتين كبار طحينه
و فلفل اسود - بهار فراخ- سنه قرفه- كاري

و شويه ميه
لحد ما اتسبكت و الميه نشفت
و قمت حاشيه السندويتشات و يا سلام بقي لو حطينا رشه مزريلا او شيد ف السندويتش و الفراخ سخنه كده

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Egypty
Admin


عدد المساهمات: 895

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الثلاثاء 12 أبريل - 10:10

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

_________________
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


هذا من فضل ربي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام زوزو



عدد المساهمات: 121

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    الثلاثاء 12 أبريل - 21:54

تسلم ايديك وايديهم ماشاء الله

_________________

اللهم انك عفو كريم تحب العفو فأعفو عنا
(ربي اجعلني مقيما للصلاه ومن ذريتي ربنا وتقبل دعاء)
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    السبت 16 أبريل - 23:33

شيش طاااااااااااووق

بمنتهي السهوله

اخيل وراك فراخ وممكن تقطعي كمان صدور ويكونو بحجم مناسب

التتبيله

توم مفروم ومسطرده وزعتر ناشف ومعلقة خل وملح وبهاراتوعصير طماطمايه صغيره

نتبل الفراخ علي الاقل ساعتين تلاته

نبل الاسياخ بمايه ربع ساعه ونقطع بصل وفلفل وطماطم وندخل واحده واحده في الاسياخ بالترتيب
وبعدين نرش عليهم باقي تتبيلة الفراخ بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نغطي الصينيه بالفويل وندخلها الفرن ساعه وبعدين نحمرها شويه تحت الشوايه

ونولع فحمه علي النار ونحطها في فويل وسطهم ونحط ليها معلقة سمنه ونغطي تاني شويه عشان تدخن
ودي الشكل بعد السوا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omyosef
ملكه العزايم ومديرة مطبخ السرب


عدد المساهمات: 788
الموقع: k.s.a

مُساهمةموضوع: رد: بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق    السبت 16 أبريل - 23:38

دي طريقة طاجن فراخ بالجبنه زي طريقة طواجن اللحمه بالجبنه بالظبط

نقطع صدور الفراخ

ونحطهم علي النار مع زيت وفلفل اسود ولما يتشوح كويس نضيف بصل متقطع ونقلب دقيقتين
وبعدين نضيف فلفل متقطع وطماطم متقطعه وجزر مبشور ونتبل بملح وفلفل وبهارات بالشكل ده


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وننقله طاجن فخار ونرش جبنه موتزاريلا من فوق وندخله الفرن لحد ماالجبنه تسيح وبسسسسسسس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

طعمه خراااااااااااااااااافه جربوه وادوعلي

_________________






اللهم إنى أسألك الثبات فى الامر
والعزيمة على الرشد
وأسألك موجبات رحمتك
وعزائم مغفرتك
وأسألك قلبا" سليما"ولسانا"صادقا
وأسألك من خير ما تعلم
وأعوذ بك من شر ما تعلم
وأستغفرك لما تعلم
إنك سبحانك علام الغيوب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

بانيه مشوي ..مقلي .. تشيكن رول .. تشيكن الاجريك ..بانيه بكلللللللل الطرق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات ::  ::  :: -