منتدى سرب الحمامات
مدونات سرب الحمامات
اهتمامات ستات البيوت
(للسيدات فقط)


منتدى سرب الحمامات

تجارب ستات البيوت الشاطرين
 
الرئيسيةسرب الحماممكتبة الصورس .و .جبحـثالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
Free counters!

شاطر | 
 

 يوم الفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mado

avatar

عدد المساهمات : 2609

مُساهمةموضوع: يوم الفراخ   الأربعاء 2 نوفمبر - 10:07

لام مريم
ااشتريت كمية صدور فراخ مخلية محترمة كان عليها عرض بكارفور


عملت
منها جزء بانية وتبلته وعلى الفريزر وجزء قطعته مكعبات وتبلتته بتتبيلة
شيش طاووق والباقى قطعتعته شرايح رفيعة وتبلته للشاورما وحطيتهم بعلب
بلاستيك وعلى الفريزر ينفعو عشا او لوحد جانى فجأة بالعيد سندوتشات


تتبيلة البانية بتاعى

بصلة-ملعقة مايونيز- ملعقتين زبادى -فلفل اسمر وملح وبضربهم بالخلاط واتبل بيهم البانية بيطلع طعمة تحفة


تتبيلة الشيش طاووق والفراخ التكا كمان

بصلة - 2 فص ثوم - زبادى- فلفل اسمر - ملح -بابريكا - كمون- كارى- جوزة الطيب-2 ملعقة خل- ملعقة صلصة او كاتشب- عصير ليمونتين-
كل دة بالخلاط وبعدين نتبل الفراخ او الشيش طاوووق


تتبيلة الشاورما

بصله-ملعقة كاتشب-زبادى -زيت- فص ثوم - صويا صوص ونبل الشاورما على الاقل 3 ساعات


بهارات الشاورما


المقادير :
1 ملعقة طعام كمون ناعم

1 ملعقة طعام كزبرة ناعمة
.
1 ملعقة طعام بودرة ثوم .

نصف . ملعقة طعام بابريكا .
1 ملعقة شاي كركم .

نصف . ملعقة شاي مسمار ناعم .

ملعقة شاي فلفل أبيض .
1 ملعقة شاي زنجبيل ناعم .
1 ملعقة شاي فلفل أسود ناعم .
½ ملعقة شاي قرفة ناعمة .
الطريقة :
(1) اخلطي جميع المكونات معا وضعيها في قنينة محكمة الاغلاق .
(2) استخدمي 2 ملعقة طعام من خليط البهارات مع كل كيلو من الدجاج أو اللحم .

_________________
اللهم اهدِنا فيمَن هديت .. وعافنا فيمن عافيت .. وتولنا فيمن توليت .. وبارك لنا فيما أعطيت
وقِنا شر ما قضيت تباركت ربنا وتعاليت لك الشكر على ما أعطيت نستغفرك اللهم من جميع الذنوب والخطايا ونتوب اٍليك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
يوم الفراخ
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سرب الحمامات :: خبرات وتجارب السرب-
انتقل الى: